• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. fxnemesis
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fxnemesis

@fxnemesis

12
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fxnemesis Takip etme Takip Et

fxnemesis tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Arkadaşlar hepinize saygılarımı ve selamlarımı ileterek bir kısa anektot da ben paylaşmak isterim. Kazanan arkadaşları can-ı gönülden tebrik eder bu süreçte herşeyin yolunda gitmesini hayallerini gerçekleştirme yolunda başarılar in daim olmasını temenni ederim.

Seçilmedigine üzülen arkadaşlar mutlaka vardır. Onlara diyeceğim şu ki; Ben kendi adima hayatta sahip olabilecegim herşeye sahip oldum, inanin bana sahip olmadan önce hayaler varken daha çok mutlu oluyor insan. Sahip olduktan sonra aslında okadar da büyütülecek yada dert edilecek birsey olmadığını yaşayarak anladım.

Son olarak dünyanın neresine gitmeyi hayal ediyorsaniz edin, hic bir yer sizin mutluluğunuzdan daha değerli değildir. Herşeyin gönlünuzce olması ve gerçekleşmesi dileğimle. Sağlıcakla kalın!

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      F
      fxnemesis

@Atlantis00 Lottery'e bel bağlamamak sözü çekilişin kazanilmasi , hatta çekilişi kazansa bile mutlu sona ulaşılacağının garantisi olmayan bir surecin içine kendinizi hapsetmeyin, A seçeneğin yanında B seceginizin olmasi içinde çaba sarfetmenin önemine vurgu yapıldığını düşünüyorum. Çünkü seçenek oluşturma noktasında sorun yaşayan birinin , seçenekleri olanlara göre aşılması gereken yolların daha meşakkatli geçeceği bir gerçektir. Saygılar

F
      fxnemesis

@Turker-Soykan Umursamayı bıraktığında, daha önce umursadigin ve gerçekleşmesi neredeyse imkansiz olan şeyler bile sıraya giriyor.

Green kart çekilişindeki şansı da böyle görüyorum. Mesela kazanan her 10 kişiden 9'u akışına bırakan kişilersen oluştuğunu düşünüyorum.

F
      fxnemesis

Çekilişte tüpçünün parmağı olduğuna $100 bahse girerim:))

F
      fxnemesis

@SUAT-GUNAY Beklide buna gerek kalmaz. Içimden bir ses bu defa seçilmiş kişilerden birinin sen olacağını söylüyor.

F
      fxnemesis

fxnemesis tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar hepinize saygılarımı ve selamlarımı ileterek bir kısa anektot da ben paylaşmak isterim. Kazanan arkadaşları can-ı gönülden tebrik eder bu süreçte herşeyin yolunda gitmesini hayallerini gerçekleştirme yolunda başarılar in daim olmasını temenni ederim.

Seçilmedigine üzülen arkadaşlar mutlaka vardır. Onlara diyeceğim şu ki; Ben kendi adima hayatta sahip olabilecegim herşeye sahip oldum, inanin bana sahip olmadan önce hayaler varken daha çok mutlu oluyor insan. Sahip olduktan sonra aslında okadar da büyütülecek yada dert edilecek birsey olmadığını yaşayarak anladım.

Son olarak dünyanın neresine gitmeyi hayal ediyorsaniz edin, hic bir yer sizin mutluluğunuzdan daha değerli değildir. Herşeyin gönlünuzce olması ve gerçekleşmesi dileğimle. Sağlıcakla kalın!

F
      fxnemesis

Çekilişte tüpçünün parmağı olduğuna $100 bahse girerim:))

F
      fxnemesis

@Sea Hersene başvuru sayısı ve Confirmation Number değişmemiş olsaydı, kazanma şansı bir tık daha yüksek olabilirdi. Tabi böyle bir çekiliş sistemi mümkün olmayacağı için kazanma şansın da artmıyor. Bol şanslar

F
      fxnemesis

@SUAT-GUNAY Bir taşla iki kuş vurdun hocam. Bende Ataşehir'den dışarı çıkamıyorum:)

F
      fxnemesis

@Atlantis00 Lottery'e bel bağlamamak sözü çekilişin kazanilmasi , hatta çekilişi kazansa bile mutlu sona ulaşılacağının garantisi olmayan bir surecin içine kendinizi hapsetmeyin, A seçeneğin yanında B seceginizin olmasi içinde çaba sarfetmenin önemine vurgu yapıldığını düşünüyorum. Çünkü seçenek oluşturma noktasında sorun yaşayan birinin , seçenekleri olanlara göre aşılması gereken yolların daha meşakkatli geçeceği bir gerçektir. Saygılar

F
      fxnemesis

@Turker-Soykan Umursamayı bıraktığında, daha önce umursadigin ve gerçekleşmesi neredeyse imkansiz olan şeyler bile sıraya giriyor.

Green kart çekilişindeki şansı da böyle görüyorum. Mesela kazanan her 10 kişiden 9'u akışına bırakan kişilersen oluştuğunu düşünüyorum.

F
      fxnemesis

@SUAT-GUNAY Beklide buna gerek kalmaz. Içimden bir ses bu defa seçilmiş kişilerden birinin sen olacağını söylüyor.

F
      fxnemesis

Ben kemal bende geliyorum 😀

F
      fxnemesis