NameServer yönlendirmelerini kapatmışlar. Yani dvlottery.state.gov suncusu aktif fakat web sitesi sunucuya yönlenmiyor. Boşuna sürekli F5 atmanıza gerek yok arkadaşlar. Web sitesi yoğunluktan değil tamamen state kaynaklı erişilemez durumda.
nescafever
@nescafever
web developer.
nescafever tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@elektra DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@nescafever sebebi nedir bilginiz var mı? Ya da neden olabilir?
dvlottery Sub Domain yani alt alan adı. state.gov'a bağlı ( bkz: dvlottery.state.gov ). Ancak state.gov'a bağlı tek bir subdomain yok. ( bkz: travel.state.gov , partner.state.gov , art.state.gov , match.state.gov)
Dvlottery'e yoğun bir giriş talebi olduğu için bu diğer State.gov sitelerini etkiler. Bundan dolayı yönlendirmeleri kapattılar büyük ihtimalle. Açmaları ise çok uzun sürmez. Bir kaç temizlik ve hızlandırma çalışmaları yapıyorlardır.
-
Gece uyuya kalmasam böyle sabırsız sabırsız beklemeyecektim... Yakın zamanda sistem açılır umarım.
-
HAS NOT BEEN SELECTED...
-
CTRL + F5 veya CMD > ipconfig /flushdns yapin.
nescafever tarafından gönderilen son iletiler
-
HAS NOT BEEN SELECTED...
-
bir ben erişemedim sonuca yahu

-
CTRL + F5 veya CMD > ipconfig /flushdns yapin.
-
@murat34 Bekledim verdi. Submit dedim bekliyorum.
-
Site tekrardan aktif arkadaşlar.
Türkiye'de NS'lar hâlâ yönlenmedi 2 - 3 dakika bekleyin.- Beklemeden girin: (Sorgulama Ekranı) https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
https://dnschecker.org/#A/dvlottery.state.gov
Yeni bir tweet geldi siteyle alakalı.
"Our DiversityVisa servers are continuing to experience high volume, and many users are having difficulty reaching the site. We encourage DV2020 entrants to check back later if they are unable to access the site."
-
Gece uyuya kalmasam böyle sabırsız sabırsız beklemeyecektim... Yakın zamanda sistem açılır umarım.
-
@elektra DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@nescafever sebebi nedir bilginiz var mı? Ya da neden olabilir?
dvlottery Sub Domain yani alt alan adı. state.gov'a bağlı ( bkz: dvlottery.state.gov ). Ancak state.gov'a bağlı tek bir subdomain yok. ( bkz: travel.state.gov , partner.state.gov , art.state.gov , match.state.gov)
Dvlottery'e yoğun bir giriş talebi olduğu için bu diğer State.gov sitelerini etkiler. Bundan dolayı yönlendirmeleri kapattılar büyük ihtimalle. Açmaları ise çok uzun sürmez. Bir kaç temizlik ve hızlandırma çalışmaları yapıyorlardır.
-
NameServer yönlendirmelerini kapatmışlar. Yani dvlottery.state.gov suncusu aktif fakat web sitesi sunucuya yönlenmiyor. Boşuna sürekli F5 atmanıza gerek yok arkadaşlar. Web sitesi yoğunluktan değil tamamen state kaynaklı erişilemez durumda.