• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. eray95
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eray95

@eray95

1
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eray95 Takip etme Takip Et

eray95 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Gelir vergisi / beyani

@DonTurcos Merhabalar, Ben de suan amerikadaki tek ortakli llc'im icin vergi beyannemesinde bulunacagim. Henuz hic bir gelir elde etmedim. Satis da yapmadim. Bu yuzden sizin gibi bilgilendirici nitelikte bir beyanname de bulunacagim. Bunu kendim yapmam mumkun mu? Amerikada yasayan cok yakin arkadasim var. Onun benim adima doldurup IRS'e postalamasini isteyebilirim diye dusunuyorum. Bana formu doldurma konusunda yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ya da forumda bana yardimci olabilecek kisiler varsa cok mutlu olurum.
      Iyi gunler dilerim

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      E
      eray95

eray95 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Gelir vergisi / beyani

@DonTurcos Merhabalar, Ben de suan amerikadaki tek ortakli llc'im icin vergi beyannemesinde bulunacagim. Henuz hic bir gelir elde etmedim. Satis da yapmadim. Bu yuzden sizin gibi bilgilendirici nitelikte bir beyanname de bulunacagim. Bunu kendim yapmam mumkun mu? Amerikada yasayan cok yakin arkadasim var. Onun benim adima doldurup IRS'e postalamasini isteyebilirim diye dusunuyorum. Bana formu doldurma konusunda yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ya da forumda bana yardimci olabilecek kisiler varsa cok mutlu olurum.
      Iyi gunler dilerim

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      E
      eray95