Arkaşlar herkese merhaba
5 senedir kendi kuaför dükkanımı işletiyorum bu sene dükkanımı devir ettim ve sigortamı aile dostumuz olan bir abimizin firmasında dış ticaret uzmanı olarak gösterdim amerikaya gitmek istiyorum pasaportum boş çalıştığım firma amerikaya ingiltereye almanyay bir çok ülkeye ticaret yapıyor ve sponsorum benim için amerikadaki firmadan davet mektubu isteyecek bende ds160 formunu doldurdum ama daha davet mektubunu almadım önceki işime kuaför sahibi olduğumu yazdım sizce bir problem olur mu ?
roleximyok tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Amerika'da Berber/Kuafor OlmakDiğer Meslekler içinde yayımlandı
@ayvalik10 hocam kuaför dükkanı açsam alabilir miyim vize ? İnternetten baktığımda 100 bin $ aşağısını kabul etmiyorlar diyolar
-
RE: Amerika'da Berber/Kuafor OlmakDiğer Meslekler içinde yayımlandı
@ayvalik10 hocam dil okulu ile fln gidemezmiyim arkadaşım var orada buraya legal gel her türlü uzatırız diyor dil okulu universite bir şekil yaparız diyor ve ayriyetten yatırımcı vizesi 500 bin dolar değil mi ?
-
RE: Amerika'da Berber/Kuafor OlmakDiğer Meslekler içinde yayımlandı
Hocam internetten baktım 500 bin dolar diyorlar yatırım için kendime bir kuaför dükkanı açsam yatırımcı vizesi alabilirmiyim acaba ?
-
RE: Amerika'da Berber/Kuafor OlmakDiğer Meslekler içinde yayımlandı
Dostlarım herkeze merhaba 30 yaşınayım lise mezunuyum amerikaya gelmek istiyorum çok şükür maddi durumum banka hesaplarım hepsi süper istanbulda erkek kuaforum var kapatıp amerikaya gelmek istiyorum benım durumda olup dil okulu yada başka legal yol ile giden varsa bana yardımcı olabilir mi ?