• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. sosayweall
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

sosayweall

@sosayweall

15
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

sosayweall Takip etme Takip Et

sosayweall tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba,
      Bu benim ilk iletim. Foruma yakın zamanda üye olsam da buraları sıklıkla ziyaret edip yazılanları okumak oldukça keyif vericiydi. Sonuçların açıklanmasına birkaç hafta kala bu yazıyı yazmayı düşündüm. Benim gibi hisseden kişilerin bir yerlerde var olduğunu belki de bilmek istedim.
      Hepimiz bir koşturmaca içerisinde arzuladığımız hayatı elde etmeye çalışıyoruz. Kimimiz bunu benim gibi henüz doğmamış çocukları için isterken kimisi emekliliğinin son zamanlarını refah içerisinde geçirmek için yapıyor. Sanki hiç bitmeyecek bir yarış hayat..iniş çıkışlar ve endişelerle dolu. Tam olarak ne zaman tamam olacağımız ise hep koşullara bağlı. Ama hayat öyle bir şey değildi işte her şeyin andan ibaret olduğunu bilsek de zihnimizde bu düşünceleri pinpon topu gibi çevirip duruyoruz.
      İnsan istemsizce kendine acıdığı her durumda kaybetmeye mahkum oluyor. Beklediğin eğer her neyse gerçekleşmeyebilir. Loto çıkmayabilir. Arkadaşlarınız gibi Avrupa’da iş bulamayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz evi/arabayı elde edemeyebilirsiniz. Fakat sizin nazarınızda değerli gördüğünüz bu durumlardan birini gerçekleştiren yakınlarınız/birileri mutlaka olacak.
      Karşılaştırma evreninden çıkamadığımız tüm durumlarda kaybeden olmaktan başka bir seçenek kalmıyor bize. Çünkü her defasında bambaşka hayatlarla boy ölçüşüyoruz.
      Çok sevdiğim arada kendime de sesli söylediğim bir söz var. “Geride kalmak için birisinin sizi geçmesi gerekiyor fakat bu imkansız çünkü kimse sizinle aynı yolu yürümüyor.”
      İçimizde yürüdüğümüz yolu bir biz biliyoruz, verdiğimiz mücadeleyi de.. Yaşamaya değer bir hayatımız var, hayallerimizle keşke ve iyi kilerimizle.

Yollarınıza ektiğiniz çiçekleri başkalarının hayatlarıyla ezmesine izin vermeyin.
      Geç kalmadın. Erken de değil. Kendi zamanının tam zamanındasın.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      sosayweall
      sosayweall
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Serapp @ATS16 Teşekkür ederim yanıtlarınız için 👍

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      sosayweall
      sosayweall

sosayweall tarafından gönderilen son iletiler

@Serapp @ATS16 Teşekkür ederim yanıtlarınız için 👍

sosayweall
      sosayweall

Merhabalar, B1/B2 turistik vizesiyle ABD'ye girerken yanımızda laptop getiriyor olmak girişte bir sorgulamaya sebebiyet verir mi? Eşim seyahatlerimizde genelde yanında bilgisayar taşıyor işle ilgili acil durumlarda müdahale için. Bununla ilgili olumlu/olumsuz deneyim yaşayanlar var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

sosayweall
      sosayweall
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba,
      Bu benim ilk iletim. Foruma yakın zamanda üye olsam da buraları sıklıkla ziyaret edip yazılanları okumak oldukça keyif vericiydi. Sonuçların açıklanmasına birkaç hafta kala bu yazıyı yazmayı düşündüm. Benim gibi hisseden kişilerin bir yerlerde var olduğunu belki de bilmek istedim.
      Hepimiz bir koşturmaca içerisinde arzuladığımız hayatı elde etmeye çalışıyoruz. Kimimiz bunu benim gibi henüz doğmamış çocukları için isterken kimisi emekliliğinin son zamanlarını refah içerisinde geçirmek için yapıyor. Sanki hiç bitmeyecek bir yarış hayat..iniş çıkışlar ve endişelerle dolu. Tam olarak ne zaman tamam olacağımız ise hep koşullara bağlı. Ama hayat öyle bir şey değildi işte her şeyin andan ibaret olduğunu bilsek de zihnimizde bu düşünceleri pinpon topu gibi çevirip duruyoruz.
      İnsan istemsizce kendine acıdığı her durumda kaybetmeye mahkum oluyor. Beklediğin eğer her neyse gerçekleşmeyebilir. Loto çıkmayabilir. Arkadaşlarınız gibi Avrupa’da iş bulamayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz evi/arabayı elde edemeyebilirsiniz. Fakat sizin nazarınızda değerli gördüğünüz bu durumlardan birini gerçekleştiren yakınlarınız/birileri mutlaka olacak.
      Karşılaştırma evreninden çıkamadığımız tüm durumlarda kaybeden olmaktan başka bir seçenek kalmıyor bize. Çünkü her defasında bambaşka hayatlarla boy ölçüşüyoruz.
      Çok sevdiğim arada kendime de sesli söylediğim bir söz var. “Geride kalmak için birisinin sizi geçmesi gerekiyor fakat bu imkansız çünkü kimse sizinle aynı yolu yürümüyor.”
      İçimizde yürüdüğümüz yolu bir biz biliyoruz, verdiğimiz mücadeleyi de.. Yaşamaya değer bir hayatımız var, hayallerimizle keşke ve iyi kilerimizle.

Yollarınıza ektiğiniz çiçekleri başkalarının hayatlarıyla ezmesine izin vermeyin.
      Geç kalmadın. Erken de değil. Kendi zamanının tam zamanındasın.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      sosayweall
      sosayweall