• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ardausaw
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ardausaw

@ardausaw

1
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ardausaw Takip etme Takip Et

ardausaw tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Camp America J1 Kimsenin konuşmadığı

Hocam merhaba, bu program için türkiyeden başvuru şartlarında üniversite öğrencisi olmak zorunlu mu ? sanırsam program 2 başlıkta ilerliyor biri stuff olarak diğerisi ise consuler olarak, bu 2 kategori de başvuru şartları neye göre değerlendiriliyor ?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      ardausaw
      ardausaw

ardausaw tarafından gönderilen son iletiler

• RE: J1 - Vize görüşmesi yapmadan yeniden vize almak

work and travel için second time veya third time yapacaklara , türkiyede ki acenteler vize randevusu alarak konsolosluklara yönlendiriyor, böyle bir vize yenileme durumunu j1 vizeleri için ilk defa duydum, normalde turist vizeleri için bu durum geçerli ancak j1 için de mi bu şekilde ilerleyebiliyor ? daha doğrusu wat vizeleri için de geçerli mi bu durum yoksa sadece intershiplere mi özel ?

ardausaw
      ardausaw
    • RE: Camp America J1 Kimsenin konuşmadığı

Hocam merhaba, bu program için türkiyeden başvuru şartlarında üniversite öğrencisi olmak zorunlu mu ? sanırsam program 2 başlıkta ilerliyor biri stuff olarak diğerisi ise consuler olarak, bu 2 kategori de başvuru şartları neye göre değerlendiriliyor ?

ardausaw
      ardausaw
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@SonsuzlukVeÖtesine kardeş bilmiyorum mesajımı görecek misin ama , çok yüzeysel düşünüyorsun. Amerikanın bir İsveç veya Norveç olmadığını söylüyorsun ama kime göre neye göre ? İskandinav ülkelerinde sosyal devlet anlayışı gelişmiş ve refah yerlerdir ama nüfus çok azdır, sokakta ciddi ciddi insan göremezsin, şehir merkezlerine inmedikçe. Ayrıyeten bu ülkeler belirli vakitler hariç güneş görmez. Sen diyorsan ben gittiğim ülkede çalışacağım kendimi geliştireceğim , amerika daki fırsatların onda biri bu ülkelerde yok. Ama dersenki ben rahatıma düşkünüm yatacağım , işte o zaman bu sosyal devlet anlayışı biraz makul gelebilir, onun dışında eli ayağı çalışan bir insanın turistik geziler dışında bu ülkelerde yaşaması bana hiç makul gelmiyor, ama yine de saygı duyuyorum.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ardausaw
      ardausaw
    • RE: WAT programi ile Wisconsin Dells tecrubeleri

@Kaan-0 tecrübelerin nasıldı dostum

Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
      ardausaw
      ardausaw