• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. coolblazer
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

coolblazer

@coolblazer

9
    İtibar
    63
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

coolblazer Takip etme Takip Et

coolblazer tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@cisilhayat Sitelerde Thy'nın belirttiği ölçülere uygun bir çanta yok sanırım ya da ben bulamadım .. Yükseklik 23cm, 30cm genişlik ve 40cm uzunluk sitede yazan bu.

https://www.hepsiburada.com/miapet-seffaf-astronot-kedi-kopek-tasima-cantasi-42-x-22-x-33-cm-siyah-p-HBV00000LVPS8

Aslında böyle bir çanta hoşumuza gitti ama bunu kabul ederler mi ? Ya da sizin kullandığınız çantanın ismi varsa biz de ona bakalım

Yolculuk içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer

Merhaba, uçuşumuz 14 aralıkta. Kedimizin aşısını birkaç gün sonra yaptırabiliyor muyuz? Şu anda kedim Avrupa yakasında, veterinerimiz Anadolu yakasında;aracımız arıza yaptığı için karsıya geçiremiyoruz o yüzden. Tarih konusunda son bi aydan önce ibaresi geçiyor o yüzden tedirgin olduk. Bilen varsa bizi bilgilendirirse çok seviniriz ..

coolblazer
      coolblazer
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

Merhaba 5000-6000 dolar bandında bütçemiz var. Uber - Lyft içinde kullanılacak hangi araçları önerirsiniz? Aslında hayalim Bmw e46 fakat bunlar için çok uygun değil herhalde 🙂

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer
    • RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

@crazycells Tesekkur ederim, sitede sorun varmis👍 Gelismeleri bildirecegim, belki ayni sorun yasayan arkadaslara yol gostermis oluruz.

Formu doldurdum, fee odemesi su an icin gozukmedi. Onemli bir not; bu isim hatasindan dolayi ben kredi karti basvurusundan ret yedim. Esimle ortam banka hesabimiz var, o almasi ragmen alamadim. Sanirim bu isimden dolayi background check sorun cikartiyor. Credit karma programinda da kredi skorum gozukmuyor. Gerci esimin de cikmadi ama bundan dolayi oldugunu dusunuyoruz.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer
    • RE: DV2019 bekleme odası

@keysnambır sorun değil Google amca sağolsun,hallettik. 😀 Sağolun tekrardan ,sürecinizde başarılar 🙏🏻

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer

Thy sitesinde kedi için kafes boyutlarında bir gariplik var. Önerebileceğiniz kafesler var mıdır ? Kabin içi taşıyacağız kilosunu kontrol edebilirsek 🙂

coolblazer
      coolblazer

@cisilhayat @gallifrey İkinize de çok teşekkür ederim, inceleyeceğiz. 1-2 cm sorun edeceklerini sanmıyorum ama yine de prosedürler insana endişe veriyor ...

coolblazer
      coolblazer

coolblazer tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Kredi Skoru / Credit History

Merhaba. Su an Discovery kart sahibiyim. Ilk ayin sonunda odememi zamaninda yapmama ragmen skorum dustu. Bu normal midir?

Bir de yakinda 10.000$ dolar civarinda esime bir arac alacagim. Sahiplik bakimindan arac aliminin kredi skoruna olumlu etki ettigini okumustum. (Yanlis ise lutfen duzeltin) Burada sorum su. Kredi skoruna olumlu etki bakimindan arac icin hic kredi cekmeyip, araci nakit mi almaliyim ? ( malum sorgulamada skor dusuyor) Yoksa 5000$ civari downpayment verip geri kalanini dealer dan finanse edip mi odemeliyim ?

Bankacılık içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer
    • RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

@crazycells Tesekkur ederim, sitede sorun varmis👍 Gelismeleri bildirecegim, belki ayni sorun yasayan arkadaslara yol gostermis oluruz.

Formu doldurdum, fee odemesi su an icin gozukmedi. Onemli bir not; bu isim hatasindan dolayi ben kredi karti basvurusundan ret yedim. Esimle ortam banka hesabimiz var, o almasi ragmen alamadim. Sanirim bu isimden dolayi background check sorun cikartiyor. Credit karma programinda da kredi skorum gozukmuyor. Gerci esimin de cikmadi ama bundan dolayi oldugunu dusunuyoruz.

coolblazer
      coolblazer

@crazycells Tesekkur ederim👌 Ama sistemde sorun var sanirim, online olarak formu doldurmaya calistigimda herhangi bir nedenden dolayi 500 error sayfasi aliyorum. Posta ile de gondermek istemiyorum, postahaneden money order yapmayi bilmiyorum cunku.

coolblazer
      coolblazer

Merhaba, Benim biraz degisik bir sorunum var. Kartimi epey gec aldim fakat ilk ismimle ikinci ismimi yer degistirerek basmislar. Doldurdugum formlari kontrol ettim bir sikinti gozukmuyor, I-90 formu online olarak dolduracagim, peki bu hata icin para odeyecek miyim ?

coolblazer
      coolblazer

Merhaba, uçuşumuz 14 aralıkta. Kedimizin aşısını birkaç gün sonra yaptırabiliyor muyuz? Şu anda kedim Avrupa yakasında, veterinerimiz Anadolu yakasında;aracımız arıza yaptığı için karsıya geçiremiyoruz o yüzden. Tarih konusunda son bi aydan önce ibaresi geçiyor o yüzden tedirgin olduk. Bilen varsa bizi bilgilendirirse çok seviniriz ..

coolblazer
      coolblazer
    • RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

z.JPG

Bu profil ekranında Türkiye bilgileri mi girilmeli arkadaşlar yoksa Abd mi ?

coolblazer
      coolblazer
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

Merhaba 5000-6000 dolar bandında bütçemiz var. Uber - Lyft içinde kullanılacak hangi araçları önerirsiniz? Aslında hayalim Bmw e46 fakat bunlar için çok uygun değil herhalde 🙂

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

@keysnambır Bu sıkıntı oldu işte. Peki adresi değiştirirken arkadaşımın ismini ve soyismini adrese ekleyecek miyiz ? Bir gönderide adres baska birine aitse posta adresinin basina "in care of" yazısı yazarak adres sahibinin eklenmesi gibi bir bilgi belirtmişti crazycells Bey.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba. Ds260 formunda arkadaşımızda kalacağımız için onun adresini verdik fakat evlilik yaptığı için adresi değişti. Daha USCIS ücretini ödemedik bu yüzden dolayı. Forumdan okuduğumuz kadarıyla havalimanında memurlar adresi soruyorlarmış. Ekstra form, bildirim vs. bir işlem yapılması gerekiyor mu havalimanındaki görevli dışında ? USCIS ücretini öderken ds260 formundaki değil de yeni gideceğimiz adresi girmek gerekiyor herhalde ?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      coolblazer
      coolblazer

@cisilhayat @gallifrey İkinize de çok teşekkür ederim, inceleyeceğiz. 1-2 cm sorun edeceklerini sanmıyorum ama yine de prosedürler insana endişe veriyor ...

coolblazer
      coolblazer