@hsn-kartal Dostum isim firma yazmadım neyin oltalaması? Ben Karadağda bu fırsat var dosyamı taşıdım yazdım. Googledan aratıp istediğin firmayla çalışmak sana kalmış. Sen buna oltalama diyosan git en yakın yerde denize at kendini istediğin oltayı orda bulursun. Sende kesinkez dosyanı taşıyıp foruma bilgiyi yazmayanlardansın. Konsolosluğa yüklenme olmasın yazını siteden sil diyenler oldu. Herkesin hayali aynı niçin kendini garanti altına alma düşüncesiyle başkalarına yardım etmiyosun niçin millete engel olmak istiyosunuz?!
cimengozlu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@hsn-kartal Dostum herkese katkım olsun diye dosya transferimin sevinciyle küçük detaylara varana kadar yazdım. Sonra yanlış anlaşılma olur diye yazımı temizledim. İsim-numara-firma ismi hiç bişi bırakmadım. Yazımda da isteyen istediği yere istediği firmayla dosyasını transfer yapabilir yazdım. Evvela ben sadece kendi yaptığımı anlattım.
Sen oltaya takılmamak için sen kendi denizinde yüzmeye devam edebilirsin. Ben denizi aşıp okyanusa gitmeyi düşledim. Yarısı bitti yarısı kaldı.Yanlış anlaşılmaya daha fazla mahal vermemek için yazdığım yazıyı siteden siliyorum. Bissürü mesaj atan oldu yazını kaldır anlamında. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bencillikten bilgi paylaşmak isteyenlerin de. Bu yorumum sana değil. Selamlarr.
cimengozlu tarafından gönderilen son iletiler
-
@hsn-kartal Dostum herkese katkım olsun diye dosya transferimin sevinciyle küçük detaylara varana kadar yazdım. Sonra yanlış anlaşılma olur diye yazımı temizledim. İsim-numara-firma ismi hiç bişi bırakmadım. Yazımda da isteyen istediği yere istediği firmayla dosyasını transfer yapabilir yazdım. Evvela ben sadece kendi yaptığımı anlattım.
Sen oltaya takılmamak için sen kendi denizinde yüzmeye devam edebilirsin. Ben denizi aşıp okyanusa gitmeyi düşledim. Yarısı bitti yarısı kaldı.Yanlış anlaşılmaya daha fazla mahal vermemek için yazdığım yazıyı siteden siliyorum. Bissürü mesaj atan oldu yazını kaldır anlamında. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bencillikten bilgi paylaşmak isteyenlerin de. Bu yorumum sana değil. Selamlarr.
-
@hsn-kartal Dostum isim firma yazmadım neyin oltalaması? Ben Karadağda bu fırsat var dosyamı taşıdım yazdım. Googledan aratıp istediğin firmayla çalışmak sana kalmış. Sen buna oltalama diyosan git en yakın yerde denize at kendini istediğin oltayı orda bulursun. Sende kesinkez dosyanı taşıyıp foruma bilgiyi yazmayanlardansın. Konsolosluğa yüklenme olmasın yazını siteden sil diyenler oldu. Herkesin hayali aynı niçin kendini garanti altına alma düşüncesiyle başkalarına yardım etmiyosun niçin millete engel olmak istiyosunuz?!
-
@gacal Sadece hak sahibi yeterli. Bende iki çocuk var Karadağ sürecini tek başıma bitirdim. Ailem sadece mülakata gelicek
-
@Fatma-Yılmazoğlu bu yıl covid aşısı oldunuz mu belge istediler mi?? Ben 3 covid aşısı oldum ama en son tarihin üzerinden 12 ay geçti problem çıkarırlar diye endişeleniyorum
-
@ugursway Açık konuşmak gerekirse konsolosların ne düşündüğü veya argümanlarımın sığ olması çok mühim değil. Kartımı problemsiz elime alayım kafi
-
@ugursway Öncelikle çookk teşekkür ederim. şahsi kanaatim konsolosluklara mail attığımızda zaten cn numaramızdan hangi ülkeden kartı kazanmışız görünüyor. Türkiyeyi gördüklerinde maili okuduklarına bile inanmıyorum. Siz 22 kazananısınız. 24 kazanan telegram kanallarına girseniz Ekim ayından beridir haftalık olarak hatta günlük olarak konsolosluklara mail yağdıran bissürü kişi var. Konsolosluklardan aldığım mailler de birçoğu kesin dille reddetmiş. Yoğunluktan dosyanızı alamıyoruz değil bakın. Bazılarıda doaya taşımsk için vize almayın diye bariz yazmışlar maillere. Buradan yola çıkarak kaçak göçmenlerden ve mail yoğunluğundan dolayı bize önyargılı yaklaştıklarını algılıyorum
-
@misha90 Karadağa dosya taşıyan ilk kişi ben değilim. Zahmet edip forumu araştırrısanız görürsünüz. Ben de forumdan bu konuyu gördüğüm için denedim ve oldu. Mesajımda şirket adından bahsetmedim bana mesaj atın dosya taşımaya yardımcı olayımda demedim. Dosyamı Karadağa taşıdım ve orada şirket kurarak taşıdım dedim. Mantıken mesajı okuyup googledan araştırmasını yapar gönlüne yatan bir şirketle anlaşır dosyasını taşır siz neden farklı yorumladınız anlamadım.
-
@dkagan55 çok teşekkür ederim. Oturum Karadağ olunca kcc mülakat yerini Belgrad olarak ayarlıyor