@redsat2000 en az 6 ay kalınacagi için airbnb ev sahibi 2. seçeneğinize itiraz etmeyebilir, resmi adres olarak göstermek için. teşekkürler öneriler için.
ozgur75 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
ozgur75 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
@redsat2000 en az 6 ay kalınacagi için airbnb ev sahibi 2. seçeneğinize itiraz etmeyebilir, resmi adres olarak göstermek için. teşekkürler öneriler için.
-
@arnblt teşekkür ederim yanıtınız için peki bu 3 sene süre boyunca, düzenli bir adreste kalmak değil de air bnb ev kiralamak vs gibi çözümler problem olurmu sizce ?
-
merhaba, eşim ve çocugum ABD vatandaşı, benimde i-130 başvurum onaylandi ve belgeleri hazırlayıp mülakata gireceğim, ve sonrasında kısmetse ailece US'e giriş yapacağiz. 3 sene boyunca işim ve çocugun okulu gibi nedenlerden ötürü, 7 ay orda 5 ay burda (Türkiye'de) kalmayi planliyoruz. Emin olmamakla birlikte giriş ve çıkışlarımızın sorun olmayacagini saniyorum.(sene başına 6 aydan fazla USA dişinda kalmayacagiz için).
Toplam 3 sene dolmadan 3 ay önce vatandaşlik için başvuru yapmayi planliyorum. Sormak istediğim şu aslinda, vatandaşlik için başvuru yaptiktan sonra vatandaşlik alana kadar (bu süre tahmini ne kadar bilmiyorum ?) Amerikayi terketmemekte fayda varmi, yoksa yine giriş çıkış yapabilirmiyiz?
USA 'de yaşamak istiyoruz ancak, bir süre da buraya bağliliklarimiz var. -
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@tubfrdmn alttaki yazdiğiniz tarihlere baktiğimda sizin de welcome letter'in, i-130 approval'dan 1 ay sonra geldiğini görüyorum. Benim de bir ay oldu halen gelen bişey yok. Diğer emsallere bakıyorum ortalama 1 hafta da geliyor..
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Erik teşekkürler 18 gün oldu bakalim, beklemeye devam..
-
merhaba i-130 başvurum 10 temmuzda onaylandi, ancak bugün 27 temmuz itibari ile nvc welcome letter gelmedi, diğer paylaşimlara baktiğimda 1 hafta içinde geldiğini görüyorum, sizce irtibata geçmelimiyim ?
-
@Erik merhaba sizin i-130'un 11 temmuzda onaylandigini goruyorum, benimkide 10 temmuzda onaylandi, ancak nvc welcome letter henüz gelmedi, sizinki geldimi acaba ?
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
merhabalar,
geçen sene haziranda yaptiğim i-130 başvurumla alakali dün e-mail geldi ve uscis'de 'Case Is Being Actively Reviewed By USCIS' demesine rağmen, sistemdeki 'documents' tab içinde approve oldugunu belirten bir pdf var, buradan anliyorum ki dosya approve oldu ve case kısmı da yakında update olmuş olacak muhtemelen...i-130 başvurum onaylandiğinia göre burdan sonraki süreç nedir acaba ?
aslinda esas sormak istediğim şu normalde sanirim 2 -3 ay içinde mülakata girip diğer işlemleri de bitirip amerika'ya gidebiliyor olmam lazım, ancak özel nedenlerden dolayı bu gidişi max 1 sene kadar ertelemek istiyorum yani seneye hazirana kadar. Bu noktada bunu ertelemenin yolu varmı, yoksa illa şu kadar zaman içinde usa giriş yapman lazım diyormu , diyorsa o süre ne kadar bir süre ?
i-130 onaylandiktan sonra ds-260'a başvurmak için 1 sene süre var diye okudum bir yerde , bu bilgi dogrumu acaba
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@gucarslan başka bir email ile kayıt olarak gerçekleştirebildim, çok teşekkür ederim. Şimdi 6 haftalık konsolosluk onayı için bir bekleme süreniz var dediler, onu bekleyeceğim.
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@gucarslan geri dönüş için teşekküler. ais'e kayıt olmak istediğimde zaten bu email kayıtlı dedi, önceki yıllar içinde buraya kayıt yaptırmışım zaten, tekrar şifremi girerek log in oldum.
ancak sistemde vize ücreti ödemeye yönlendirmiyor, bununla ilgili bir link bulamıyorum. Bilgi paylaşılan sekmeler var ancak bir yere yönlendirmiyor. Acaba eskiden kayıtlı olduğum içinmi ? şimdi yeni bir acount açsam bu sefer ds160'da verdğim emailden farklı bir email olunca yine problem yaşarım diye düşünüyorum