• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ilkemm
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    I
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ilkemm

@ilkemm

1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ilkemm Takip etme Takip Et

ilkemm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Merhaba arkadaşlar 2021 yılında süreç başladı ve halen ödeme yapıp randevu alamadım. Bir yerde hatamı yapıyorum diye kaç kere elçiliğ aradım denemeye devam edin diyor . Bizden sonra başvurup randevu alanlar olmuş . O kadar yıprantıcıki 3 sene oldu ve bir arpa boyu yol alamamak ve zamanın akması hayatın ertrlenmesi 43 yaşındayım insan hayatı bu kadar ötelenebilir mi? Gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum mental olarak çöktüm. Nasıl manasız bir süreç insan hakkına evrensel huhuka bile aykırı bu durum bence iki tane birbiribi seven insanın bir araya gelmek için verdiği mücadele ilişkiyi yıpratıp bitme noktadına getiriyor. Gerçekten bu süreç böyle mi diz de benim yaşadıklarımı yaşadınız mı yoksa ben bir yerde yanlış öı yapıyorum,

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      I
      ilkemm

ilkemm tarafından gönderilen son iletiler

@DOGANLEYLA çok teşekkür ederim

I
      ilkemm

@ob16222 çok teşekkür ederim inşallah🙏

I
      ilkemm

@tncymz teşekkür ederim dediğinizi yapmaya çalışıyorum ama bir türlü denk gelemdim henüz.

I
      ilkemm

Merhaba arkadaşlar 2021 yılında süreç başladı ve halen ödeme yapıp randevu alamadım. Bir yerde hatamı yapıyorum diye kaç kere elçiliğ aradım denemeye devam edin diyor . Bizden sonra başvurup randevu alanlar olmuş . O kadar yıprantıcıki 3 sene oldu ve bir arpa boyu yol alamamak ve zamanın akması hayatın ertrlenmesi 43 yaşındayım insan hayatı bu kadar ötelenebilir mi? Gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum mental olarak çöktüm. Nasıl manasız bir süreç insan hakkına evrensel huhuka bile aykırı bu durum bence iki tane birbiribi seven insanın bir araya gelmek için verdiği mücadele ilişkiyi yıpratıp bitme noktadına getiriyor. Gerçekten bu süreç böyle mi diz de benim yaşadıklarımı yaşadınız mı yoksa ben bir yerde yanlış öı yapıyorum,

I
      ilkemm