• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Nazlıyurt
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nazlıyurt

@Nazlıyurt

2
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Nazlıyurt Takip etme Takip Et

Nazlıyurt tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: I-130 formu ile ilgili sorular

@crazycells Merhaba Floridada yaşıyorum Amerikan vatandaşı eşim 7eylül 2022 tarihinde şuan Türkiye’de yaşayan 21 yaş altı ilk evliliğimden olan çocuğum için I130 petition for Alien Relative başvurusu yaptı gerekli evraklarla birlikte dosyayı akredite temsilcimiz gönderdi hemen akabinde iki hafta sonra I-797C case numarası bulunan eylem bildirimi ulaştı elimize fakat daha sonra davamızla ilgili hiçbir ilerleme olmadı dosyamız 6 ay öncesine kadar Nebraska servis center da bulunuyordu fakat uscis online sayfasına case processing time sayfasını kontrol ettiğimde all service center olarak seçenek bulunuyor ve dosyaların tamamlanma süresi 14 ay olarak belirtilmiş bizim başvurumuz 19 ay önce yapıldı ve şuana kadar dosyamızla ilgili hiçbir ilerleme yok ve şuan dosyamız hangi servis centerda hangi aşamada onuda bilmiyoruz dosyamızla ilgili neyapabiliriz nasıl nereden bir cevap alabiliriz onuda bilmiyoruz 21yaş altı çocuk dosyası için 19 ay geçmesine rağmen hiçbir eylem yapılmaması dosyada bir sorun olduğu anlamına gelirmi yoksa bu süreç normalmi?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      N
      Nazlıyurt

@daphne pardon kusura bakmayın daha önce yapılan paylaşımlara vermiş olduğunuz cevaplardan ötürü sizide admin sanmıştım ben aslında ilk olarak paylaşımımı admin @crazycells etiketleyerek yapmıştım fakat cevap alamayınca sizi etiketledim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😊

N
      Nazlıyurt

Nazlıyurt tarafından gönderilen son iletiler

@daphne pardon kusura bakmayın daha önce yapılan paylaşımlara vermiş olduğunuz cevaplardan ötürü sizide admin sanmıştım ben aslında ilk olarak paylaşımımı admin @crazycells etiketleyerek yapmıştım fakat cevap alamayınca sizi etiketledim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😊

N
      Nazlıyurt

@Nazlıyurt, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular

@daphne Merhaba Floridada yaşıyorum Amerikan vatandaşı eşim 7eylül 2022 tarihinde şuan Türkiye’de yaşayan 21 yaş altı ilk evliliğimden olan çocuğum için I130 petition for Alien Relative başvurusu yaptı gerekli evraklarla birlikte dosyayı akredite temsilcimiz gönderdi hemen akabinde iki hafta sonra I-797C case numarası bulunan eylem bildirimi ulaştı elimize fakat daha sonra davamızla ilgili hiçbir ilerleme olmadı dosyamız 6 ay öncesine kadar Nebraska servis center da bulunuyordu fakat uscis online sayfasına case processing time sayfasını kontrol ettiğimde all service center olarak seçenek bulunuyor ve dosyaların tamamlanma süresi 14 ay olarak belirtilmiş bizim başvurumuz 19 ay önce yapıldı ve şuana kadar dosyamızla ilgili hiçbir ilerleme yok ve şuan dosyamız hangi servis centerda hangi aşamada onuda bilmiyoruz dosyamızla ilgili neyapabiliriz nasıl nereden bir cevap alabiliriz onuda bilmiyoruz 21yaş altı çocuk dosyası için 19 ay geçmesine rağmen hiçbir eylem yapılmaması dosyada bir sorun olduğu anlamına gelirmi yoksa bu süreç normalmi?

N
      Nazlıyurt

@gkorkmaz Merhaba Floridada yaşıyorum Amerikan vatandaşı eşim 7eylül 2022 tarihinde şuan Türkiye’de yaşayan 21 yaş altı ilk evliliğimden olan çocuğum için I130 petition for Alien Relative başvurusu yaptı gerekli evraklarla birlikte dosyayı akredite temsilcimiz gönderdi hemen akabinde iki hafta sonra I-797C case numarası bulunan eylem bildirimi ulaştı elimize fakat daha sonra davamızla ilgili hiçbir ilerleme olmadı dosyamız 6 ay öncesine kadar Nebraska servis center da bulunuyordu fakat uscis online sayfasına case processing time sayfasını kontrol ettiğimde all service center olarak seçenek bulunuyor ve dosyaların tamamlanma süresi 14 ay olarak belirtilmiş bizim başvurumuz 19 ay önce yapıldı ve şuana kadar dosyamızla ilgili hiçbir ilerleme yok ve şuan dosyamız hangi servis centerda hangi aşamada onuda bilmiyoruz dosyamızla ilgili neyapabiliriz nasıl nereden bir cevap alabiliriz onuda bilmiyoruz 21yaş altı çocuk dosyası için 19 ay geçmesine rağmen hiçbir eylem yapılmaması dosyada bir sorun olduğu anlamına gelirmi yoksa bu süreç normalmi?

N
      Nazlıyurt

@crazycells Merhaba Floridada yaşıyorum Amerikan vatandaşı eşim 7eylül 2022 tarihinde şuan Türkiye’de yaşayan 21 yaş altı ilk evliliğimden olan çocuğum için I130 petition for Alien Relative başvurusu yaptı gerekli evraklarla birlikte dosyayı akredite temsilcimiz gönderdi hemen akabinde iki hafta sonra I-797C case numarası bulunan eylem bildirimi ulaştı elimize fakat daha sonra davamızla ilgili hiçbir ilerleme olmadı dosyamız 6 ay öncesine kadar Nebraska servis center da bulunuyordu fakat uscis online sayfasına case processing time sayfasını kontrol ettiğimde all service center olarak seçenek bulunuyor ve dosyaların tamamlanma süresi 14 ay olarak belirtilmiş bizim başvurumuz 19 ay önce yapıldı ve şuana kadar dosyamızla ilgili hiçbir ilerleme yok ve şuan dosyamız hangi servis centerda hangi aşamada onuda bilmiyoruz dosyamızla ilgili neyapabiliriz nasıl nereden bir cevap alabiliriz onuda bilmiyoruz 21yaş altı çocuk dosyası için 19 ay geçmesine rağmen hiçbir eylem yapılmaması dosyada bir sorun olduğu anlamına gelirmi yoksa bu süreç normalmi?

N
      Nazlıyurt

N
      Nazlıyurt