Merhaba. 2 sorum olcak. Green Card Kazandiktan sonra Ds260 formunu illa bir danisman ile doldurmak mi garanti olur, yoksa bir basimiza da rahatca sureci takip edebilir miyiz? 2. Sorum da Mulakatta Hesapta Para gostermemiz gerekli oluyormus. Ben şahsen arabami satip gosterecegim. Parayi Mulakat tarihi belli olduktan sonra 1 ay icinde arabayi satsam ve hesaba mulakata yakin tarihte para soksam sikinti olur mu? Yoksa daha mulakat belli olmadan 8-9 ay sonra satip mi parayi hesaba yuklesem? Konsolos baktiginda hesapta 5-6 aydir para var yeni bir sey degil olarak baksa daha mi olumlu olur? Tesekkurler
Hüseyin 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Hüseyin 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Emre-Kurtulmuş yanliz hem iran hem turk pasaportu da olcak. Biyer de sey de dediler. Ayriyetten KCC'ye mail de atmalisin. Evraklar falan alman lazim. Kimi iranli doldur diyor..sonucta basvuruda İran kontenjanindan girdi. Deli olcam usta.
-
Arkadaslar Eşim İran Vatandasi. Vatandasligini almasina 1 ay falan kaldi. Biz green card basvurusunu yaparken ki ismi soyismi ile vatandasliktan sonraki ismi soy ismi farkli olcak. Ornek olarak ds260 formunu neye gore dolduracagiz? Veya ne tur bir islem yapmak lazim ret yememek icin?
-
@ayvalik10 dovseydin usta
1 tane soru sordum sadece. Butun youtubeda orda burda herkes bu forumdan bahsediyor. Bende geldim dedigin gibi 2 gun once kayit oldum. Ancak içerigi pek bilmiyorum. Kullanmasi da pek zor. Dehset bir bilgi yığını konu yığını var. Yani şöyle birsey var. O kadar sormak istedigim seyler var ki nerede kime nasil sorcagimi bilmedigim icin ve ds260 formunda ve sonrasinda 0 hata ile gecmek istedigimden sordum. -
Merhaba. 2 sorum olcak. Green Card Kazandiktan sonra Ds260 formunu illa bir danisman ile doldurmak mi garanti olur, yoksa bir basimiza da rahatca sureci takip edebilir miyiz? 2. Sorum da Mulakatta Hesapta Para gostermemiz gerekli oluyormus. Ben şahsen arabami satip gosterecegim. Parayi Mulakat tarihi belli olduktan sonra 1 ay icinde arabayi satsam ve hesaba mulakata yakin tarihte para soksam sikinti olur mu? Yoksa daha mulakat belli olmadan 8-9 ay sonra satip mi parayi hesaba yuklesem? Konsolos baktiginda hesapta 5-6 aydir para var yeni bir sey degil olarak baksa daha mi olumlu olur? Tesekkurler