• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. usameturker
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    U
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

usameturker

@usameturker

6
    İtibar
    63
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

usameturker Takip etme Takip Et

usameturker tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar,
      Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu? Ben sağlık raporunu aldığınız tarihten itibaren 6 ay içerisinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor diye biliyorum ama yanlış mı acaba? Yani bizim muayene randevumuz 27 Haziranda dolayısyla 27 Aralık'a kadar girmeliyiz. Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?
      Yani mülakatta vizeyi aldıysak ve sağlık randevusundan itibaren 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda giriş yaparsak örneğin sonlara doğru mesela 20 Aralikta bir problem olur mu? Kota doldu deyip geri gönderme ihtimali var mıdır?

Son olarak şunu da sormak isterim. Asıl talihli eşim ve Abdye temel unsurları halletmek için (Ev arac kiralamak banka hesabi actirma vs.) once ben kendim gitmeyi planlıyorum 6 aylik bebeğimiz de olduğu için benim öncesinde gidip bu işleri hallettikten sonra ailemin gelmesini sağlamayı planlıyorum fakat bazı kişilerden bir ihtimal siz asıl talihli olmadığınız için sorun çıkarabilirler hatta geri bile gönderebilirler belki diye duydum. Asıl talihli ben olmadığım için ve ilk girerken asıl talihli olan eşim yanımda olmadığı için bir problem yaşar miyim ilk girişte?
      Teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      U
      usameturker

Çok teşekkürler @Kujo @Sefa

U
      usameturker
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

@keysnambır işledim çizelgeye. Teşekkürler.

@cnpist Teşekkürler. Doğru haklısınız. Şu aşamada KCC'den mülakat tarihi için gelecek maili beklemedeyiz.

@crazycells Anladım. Mülakat tarihi ile ilgili mail gelince bilgilendirme de yaparım. Tekrardan herkese teşekkürler.

U
      usameturker

@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@usameturker DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu?
      ...
      Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?

Ikisi de dogru degil. Zaten arkadaslar dogru sekilde yonlendirmis.

@crazycells çok teşekkürler.

U
      usameturker

usameturker tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Merhabalar,

Sorum iki farkli konuyu kapsadigi icin tam olarak nerede sormam gerektigi konusunda emin olamadim.

Green cardliyim. Anne, babam ve kardesim turistik vizesiyle abdye ziyarete geldiler ve burada kalma dusunceleri var. Asylum yapmayi dusunuyorlar. Fakat soyle de bir durum var; seneye 5 yilimiz dolacagi icin biz seneye abd vatandasligi icin basvuracagiz ve sonrasinda vatandas olduktan sonra anne ve babam icin green card basvurusunda bulunacagiz. Kardesim(16 yasinda) icin green card 10-15 yil surecegi icin o yolu yani kardese direk green card yolunu hic dusunmuyoruz. Anne baba green cardli olduktan sonra 21 yasin altinda olan kardesime de green card cikartabiliyorlar diye biliyorum. Fakat buradaki sorum su olacak, eger anne babam ve kardesim asyluma basvurmus olsalar ve asylum pending suresinde biz varandasligi alinca once anne babaya sonrasinda da anne baba green cardli oldugu icin 21 yasin altindaki bekar cocuklarina yani benim kardesime green card cikartabilirler mi? Veya asylumdan mulakatta red alsalar mahkemeye dosya gidince mahkeme gununun cok gec(2-3 yil) geldigini biliyorum, o sure icinde yine ayni sureci gerceklestirebilir miyiz? Yani once anne baba green cardli olacak bizim uzerimizden sonrasinda da kardesim annem babam uzerinden green cardli olacak seklinde? Bunlar asylum suresi icerisinde olabilir mi?

Simdiden cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
      Saygilar

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      U
      usameturker

@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@usameturker DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu?
      ...
      Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?

Ikisi de dogru degil. Zaten arkadaslar dogru sekilde yonlendirmis.

@crazycells çok teşekkürler.

U
      usameturker

Çok teşekkürler @Kujo @Sefa

U
      usameturker

Merhabalar,
      Abd'ye ilk giris ile ilgili bir sorum var.. 30 Eylül'e kadar ABD'ye giriş yapmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum size de danışmak istedim. Bu doğru mu? Ben sağlık raporunu aldığınız tarihten itibaren 6 ay içerisinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor diye biliyorum ama yanlış mı acaba? Yani bizim muayene randevumuz 27 Haziranda dolayısyla 27 Aralık'a kadar girmeliyiz. Bir de kota olduğunu ve ne kadar önce giriş yaparsanız o kadar iyi olacağını okudum bazı yorumlarda bunun sizce doğruluk payı var mıdır?
      Yani mülakatta vizeyi aldıysak ve sağlık randevusundan itibaren 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda giriş yaparsak örneğin sonlara doğru mesela 20 Aralikta bir problem olur mu? Kota doldu deyip geri gönderme ihtimali var mıdır?

Son olarak şunu da sormak isterim. Asıl talihli eşim ve Abdye temel unsurları halletmek için (Ev arac kiralamak banka hesabi actirma vs.) once ben kendim gitmeyi planlıyorum 6 aylik bebeğimiz de olduğu için benim öncesinde gidip bu işleri hallettikten sonra ailemin gelmesini sağlamayı planlıyorum fakat bazı kişilerden bir ihtimal siz asıl talihli olmadığınız için sorun çıkarabilirler hatta geri bile gönderebilirler belki diye duydum. Asıl talihli ben olmadığım için ve ilk girerken asıl talihli olan eşim yanımda olmadığı için bir problem yaşar miyim ilk girişte?
      Teşekkürler.

U
      usameturker

Tekrar merhaba, records indicate maili şimdi geldi. Mülakat mailini beklemedeyiz 🙂

U
      usameturker

@keysnambır işledim çizelgeye. Teşekkürler.

@cnpist Teşekkürler. Doğru haklısınız. Şu aşamada KCC'den mülakat tarihi için gelecek maili beklemedeyiz.

@crazycells Anladım. Mülakat tarihi ile ilgili mail gelince bilgilendirme de yaparım. Tekrardan herkese teşekkürler.

U
      usameturker

@civilengineer_83 çok teşekkürler. Umarım öyle olur. Sansimizi deneyelim bakalım..

@crazycells aynen haklısınız mülakat tarihi verilirse ve eksiksiz islemleri tamamlarsak olabilir bence de. Ama verirler mi işte onu bilemiyorum veya dediğiniz gibi önceden submit etmiş yüksek numaralara mi öncelik verilir veya zaten çoktan current olmuş bu adam denilip araya sikistirirlar mi benim de hiç fikrim yok. Bu meseleyi KCC'ye sormak istiyorum aslında onlar ne diyecekler bakalım.. Tabii ki sizi bilgilendiririm gelişmelerden.. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler..

U
      usameturker

Merhabalar, öncelikle bu forum sayesinde birçok insani bilgilendiren ve doğru bir şekilde yönlendiren basta kurucusu olmak üzere yardimci olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.. Gerçekten çok faydalı ve faal bir forum.. Benim sorum şu olacak, DV2019 2XXX (ikibinxxx) talihlisiyim ve bu durumu çok çok geç öğrenmiş bulunmaktayım. Benim case numberlar çoktaan Abdye gitmiş hayatını kurmuş bile 🙂 Bense DS260 formunu eşim ve cocugum adina geçen hafta doldurdum ve birkac gün sonra KCCden gelen istenilen evrakları da cuma günü gönderdim.. Bu durumda sizce bizim için çok mu geç yoksa süreç Eylül 2019'a kadar devam ettiği için şansımızı denemeli miyiz? Okuduğum duyduğum yorumlar ne kadar erken baslanirsa sürece o kadar iyi ve geç kalındığı taktirde de vize kontenjani bitmiş olabilir seklindeydi. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Buarada bu süreç yüklü miktarda bir harcama masraf gerektirdiği için bu durumda eğer ki bizim şu saatten sonra vizeyi alabilme ihtimalimiz eğer çok dusukse hic bu sevdaya girmeyeceğiz çünkü dediğim gibi benim ekonomik durumumu etkileyecek bir masrafa gireceğim (vize ücreti sağlık rapor ücreti vs.x3 olacağı için es ve çocukla birlikte) boşuna gitmiş de olsun istemiyorum.
      Şimdiden herkese teşekkürler.

U
      usameturker