Merhaba deneyimleyen oldumu bilmiyorum ama farkli platformlarda sorun olmadigi yazmis. Ben pegasusla londraya gidip oradan farkli firma ile usa ya gitmeyi planliyorum. Tabiki tekrar check in gerekecek. Bu mumkun mu?
Webster Rinki
@Webster Rinki
Webster Rinki tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari)Yolculuk içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ATS16 inceledim hocam tum surec yok malesef yine de tsklr
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Arkadaslar merhaba
Turist vizesine nereden basvuruyoruz. Ne okusam ds160 dolacak demis. Nerde bu form yada basvuru asamalarini yazabilirmisiniz -
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Webster-Rinki bir avukata free evaluation yaptırın. İş tecrübesi de önemli bu kategoride. O nedenle olabilir. 16 sene az değil
Yaptirdim hocam
Ilk aayfadaki onerilen iki en iyi avukat firmasina da gonderdim
Ikisi de yuzde 99 aliri dedi. Lakin surec uzun ve kafa karistirici bilemedim. -
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaslar merhaba
Benim durumumda olan varsa cevaplayabilir mi?
Doktorami 2023 de bitirdim.
Makine muhendisligi
Tezli yuksek lisansim var
Lisansim da makine muhendisligi
Ayrica isletme diplomam ve bilgisayar muhendisligi yan dal diplomam var.
Hepsini de bolum birincisi olarak bitirdim.
16 yildir da cesitli yerlerde calismisligim var yani fabrikalarda.
Makalem mevcut degil. 8 tane bildirim var bir kac da atifim.
Sizce basvurmalimiyim yoksa makale mi yazmaliyim?
Benim anlamadigim sadece lisans derecesiyle Niw visa alan varmis. Onlar alirken bizden neden birde makale istiyorlar?