• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. geneticist
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

geneticist

@geneticist

1
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

geneticist Takip etme Takip Et

geneticist tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Merhabalar. Benim J1 waiver surecinde J2-EAD gecerliligi ile ilgili bir sorum var. Benzer bir durum yasayanlar olduysa fikirlerini rica ediyorum.

Ben J1 postdoc olarak mart 2022'de programima basladim. Ilk DS-2019'um mart 2022 - subat 2024 arasi olacak sekilde 2 yillikti.
      Bir kac ay once DS-2019-um icin mart 2027'ye kadar extension aldim.

Esim J2 ve onun EAD'si mart 2026'ya kadar uzatildi (dilekcede belirtmemize ragmen neden 2027'ye kadar uzatmadiklarini anlayamadik.)

Su an employement-based GC icin basvuru surecine girmeyi dusunuyorum. Benim sorularim su sekilde

1. Halen 3 yil daha DS-2019'um oldugu icin J1 waiver'a basvurmam negatif sonuclanabilir mi (daha cok uzun sure J1 ile calisma olasiligim oldugu icin)
      2. Eger J1 waiver alirsam esim su an 2026'ya kadar gecerli olan EAD'sini kullanarak calismaya devam edebilir mi?
      3. Eger 2 numarali sorumda bir problem yasamazsam (esim calismaya devam edebiliyorsa) I-485'e basvurdugumda su anki EAD'si ile calismaya devam edebilir mi (2025 icinde basvurabilecegimi varsayarsak) yoksa I-485 dolayisiyla EAD'ye mi basvurmamiz gerekir?

Bu konudaki deneyimlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      G
      geneticist

geneticist tarafından gönderilen son iletiler

@SAYIM-GÖKYAR cok tesekkur ederim, dediginiz gibi baslayacagim surece bir an once.

G
      geneticist

@EfeNevada Cok tesekkur ederim cevabiniz icin.

G
      geneticist

Merhabalar. Benim J1 waiver surecinde J2-EAD gecerliligi ile ilgili bir sorum var. Benzer bir durum yasayanlar olduysa fikirlerini rica ediyorum.

Ben J1 postdoc olarak mart 2022'de programima basladim. Ilk DS-2019'um mart 2022 - subat 2024 arasi olacak sekilde 2 yillikti.
      Bir kac ay once DS-2019-um icin mart 2027'ye kadar extension aldim.

Esim J2 ve onun EAD'si mart 2026'ya kadar uzatildi (dilekcede belirtmemize ragmen neden 2027'ye kadar uzatmadiklarini anlayamadik.)

Su an employement-based GC icin basvuru surecine girmeyi dusunuyorum. Benim sorularim su sekilde

1. Halen 3 yil daha DS-2019'um oldugu icin J1 waiver'a basvurmam negatif sonuclanabilir mi (daha cok uzun sure J1 ile calisma olasiligim oldugu icin)
      2. Eger J1 waiver alirsam esim su an 2026'ya kadar gecerli olan EAD'sini kullanarak calismaya devam edebilir mi?
      3. Eger 2 numarali sorumda bir problem yasamazsam (esim calismaya devam edebiliyorsa) I-485'e basvurdugumda su anki EAD'si ile calismaya devam edebilir mi (2025 icinde basvurabilecegimi varsayarsak) yoksa I-485 dolayisiyla EAD'ye mi basvurmamiz gerekir?

Bu konudaki deneyimlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim.

G
      geneticist