@tncymz merhabalar hangi durumlarda balgam testinde takılınıyor acaba?
ilginsuetirpanci
@ilginsuetirpanci
ilginsuetirpanci tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@cnsbydrr çokk teşekkür ederim cevabınız için!! çok tereddüt etmiştim dosyamız yanacak mı diye.
Benzer durumu yaşayan başkaları da olduysa deneyimlerini dinlemeyi çok isterim.
Gelen K1 onayımızda üzerinde 1 Eylül 2024 tarihine kadar geçerlidir yazıyor ancak bizim Türkiye konsolosluğundaki randevumuz 25 Ekim'de. Dosyayla alakalı bir problem çıkacağından yana endişe ediyordum
-
Arkadaşlar merhaba. 2 Mayıs tarihinde dosyamızın onaylandığına dair mail aldım. Bugün de USCİS'ten gönderilen evrak bana ulaştı ve konsolosluktan mail geldi. Gelen mailde dosyamızın onayının altında 4 ay geçerlidir yazıyor ve bitiş tarihi 1 Eylül. Ancak ben Ankara konsolosluğunda 25 Ekim'e randevu bulabildim.
Bir problem yaşar mıyım? Konsoloslukla görüşmem gerekir mi? -
Arkadaslar merhaba. NVC'den dosyalarımızın konsolosluğa iletildiğine dair bir mail aldıktan sonra DS160 formunu doldurdum ve randevu aldım. Ancak formda 1-2 tane hata yapmısım (nisanlımın dogum tarihi yılını bilgisayara lag girdiği için yanlıs tıklamısım) Su an vize basvuru numaram da var randevum da; ancak formda değişiklik yapmam gerekiyor. Forumda DS160'ı 1 kere daha doldurabileceğimi okumuştum; başvuru numaram varken nasıl oluyor? Tekrar doldurma şansım var mı, doldurduğumda vize başvuru numaram değişmeyecek mi? Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
-
@ob16222 Ben Amerika vatandasiyim ancak Turkiye’de ikamet ediyorum, Amerika’da herhangi bir adresim yok ve basvuruda da vermedim. Bu bir problem teskil eder mi?

-
26 Ekim’de Uscis’in evraklar icin gerekli ucreti cektigini kredi karti ekstremden gordum ancak uzerinden 2 ay gecmesine ragmen bize bir bilgilendirme maili ya da receipt number gelmedi. Uscis’in sitesine baktigimda 1 ay icerisinde receipt number gelmesi gerektigi yaziyor. Acaba bu durum normal mi? Neredeyse 2 seneye yakin beklememiz gerektigini biliyoruz ancak paramiz cekildigi halde hicbir bilgilendirme maili ya da Receipt number gelmemesi normal midir?
-
Arkadaslar merhaba. Ben Amerika vatandasiyim ancak Turkiye’de yasiyorum, Turkiye’de dis hekimligi bitirdim, su an Turkiye’de klinik sahibi olarak calisiyorum. Nisanlimla K1 vizesine basvurduk ancak ben Amerika vatandasi olan taraf olarak Turkiye’de yasiyor olmam bizim K1 vize surecimizi olumsuz olarak etkiler mi?
-
@tncymz Beklemekte problemimiz yok ancak herkes basvurduktan sonraki 2-3 ay icinde NOA1 icin haber ya da mail geldigini, NOA2 icin yaklasik 8-10 ay beklendigini okumustum. Ben 2 ay once odememiz alindi ancak hala bir mail gelmemesi normal mi diye sormak istemistim.
-
Merhabalar. 17 Ekim tarihinde I-129F formunu, nisanlimla fotograflarimizi, Amerika’ya girdikten 90 gun sonra evlenecegimize dair islak imzali dilekcelerimizi ve diger tum belgelerimizi Lewisville, Texas’a gonderdik. 26 Ekim tarihinde basvuru ucretini cektiklerine dair mail geldi. Ancak daha sonra hicbir mail ya da haber alamadik. Acaba bu durum normal midir? NOA-1 icin yanitin gelmesi genellikle kisa suruyor diye okudum forumda, ancak bize 2 aydir hicbir mail ya da SMS gelmiyor. Bu durum normal midir? Sizce ortalama ne kadar surede bir yanit aliriz?