• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. joewalker
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 37
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

joewalker

@joewalker

24
    İtibar
    71
    Profil Görüntülemeleri
    37
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

joewalker Takip etme Takip Et

joewalker tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Merhaba arkadaşlar bugün sabah mülakatımız vardı. Bir sorun çıkmadı evrakları istedi. Sonrasımda parmak izi alıp bir kaç soru sordu ve onayladığını söyledi ve ordan ayrıldık.mesaj gelecek dedi. Eb2-niw için. Kapalı zarf vermediler ve para ödemedik. Normalmi.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      joewalker
      joewalker

Merhaba Arkadaşlar, geçen hafta mülakata girmiştim. ups premium delivery ile pasaportlar dün geldi. çocuklar ve eşim için sarı zarf geldi, banada sarı bir kutu geldi heralde başvuru dosyalarım var içerisinde. şimdi bunlara dokunmadan usaya girişte teslim edeceğiz galiba. uscis fee kaldı geriye. onuda avukat aracılığıyla ödeyeceğim, başka bişey kalamadı heralde yapılacak. teşekkürler. (birde aşı belgelerinini çıktısını aldım girerken bakacaklar demişti Unganlarda).

joewalker
      joewalker

@meke aynen. bugün banada mail geldi. Bekleyin diyor. 60 gün içerisinde mülakata tarihi verilmezse yine mail atıp beklemeye devam edin diyeceğiz diyorlar.

joewalker
      joewalker

@meke, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Selam, bu sabah IL geldi. 9 Ekim Ankara!
      Darisi diger bekleyen arkadaslarin basina.

Merhaba banada IL geldi. ekim sonunda.

Bu vesileyle sormak istediğim bir şey var, Herşey yolunda giderse ve vizeyi alırsak, USAya giriş yaptıktan sonra 2 ay kalsak ve 2 ay sonra TRye geri dönsek, bütün alım satım işlerini halletmek için, çocukların okulunun bitmesini beklemek için, sonra geri USAya dönsek bir problem çıkarmı.
      teşekkürler.

joewalker
      joewalker

@maya Merhaba soru olarak, daha önce ABDye gidip gitmediğimizi sordu. çocuklara yaşlarını sordu. eşime ve bana ne iş yaptığımızı sordu. hangi eyalete gitmeyi düşünüyorsunuz diye sordu. orda mesleki olarak bir networkun varmı diye sordu. 10 dakika sürmemiştir toplamda. parmak izlerinin alınması dahil. herkese kolaylıklar dilerim.

joewalker
      joewalker

Merhaba, eb2 niw onaylandıktan sonra, ivp de olumlu geçerse vizeyi alırsak, usa ya girişi önden ben yapsam, aile fertleri 3-5 ay sonradan giriş yapabilirlermi.
      Ailecek mi giriş yapmak zorundayız?
      Teşekkürler.

joewalker
      joewalker

Arkadaşlar merhaba,
      Uscis 23 kasımda i-140 onaylanmıştı, 4 aralıkta nvc ye göndermişlerdi, bugünde nvc den mail geldi.
      Süreç çokmu hızlı yoksa bu aşamada normalmi?

joewalker
      joewalker

@chemistontheroad ben başka firma ile çalıştım. Onaylanan ve incelenen diplomanın incelenmiş dölümanını adrese gönderdiler. Avukat adresime gelen orjinalin taratılmasını istedi.

joewalker
      joewalker

Merhaba,
      En-2 niw için, İ-140 onaylandı. Şimdi nvc den case numarası bekliyorum.

Bundan sonraki aşamalar nedir. Kabataslak biliyorum ama bazı aşamaları kafamda birleştiremedim.

Mülakat tarihini bizmi belirliyoruz, formları doldurduğumuzda sistemmi oluşturuyor…

Aşama aşama süreci bulamadım, burada da çok net göremedim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkürler.

joewalker
      joewalker

eb2 sanmıştım ben. o zaman ağustos 2023dekiler şimdi çağrılıyorsa, benim dq 2024 ağustos, seneyemi çağıracaklar.... çok ya. inşallah hızlı ilerliyodur. geçen ay hangi dq tarihine çalışıyorlardı baksaydık bir yorum yapabilirdik. neyse haziran 2 veya 3 gibi tekrar güncellenirse çalışma hızı hakkında bir tahmin yürütebiliriz. belki.

joewalker
      joewalker

joewalker tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba Arkadaşlar, geçen hafta mülakata girmiştim. ups premium delivery ile pasaportlar dün geldi. çocuklar ve eşim için sarı zarf geldi, banada sarı bir kutu geldi heralde başvuru dosyalarım var içerisinde. şimdi bunlara dokunmadan usaya girişte teslim edeceğiz galiba. uscis fee kaldı geriye. onuda avukat aracılığıyla ödeyeceğim, başka bişey kalamadı heralde yapılacak. teşekkürler. (birde aşı belgelerinini çıktısını aldım girerken bakacaklar demişti Unganlarda).

joewalker
      joewalker

@maya Merhaba soru olarak, daha önce ABDye gidip gitmediğimizi sordu. çocuklara yaşlarını sordu. eşime ve bana ne iş yaptığımızı sordu. hangi eyalete gitmeyi düşünüyorsunuz diye sordu. orda mesleki olarak bir networkun varmı diye sordu. 10 dakika sürmemiştir toplamda. parmak izlerinin alınması dahil. herkese kolaylıklar dilerim.

joewalker
      joewalker

@meke teşekkürler. Bende vesvese yapmaya başlamıştım. 👍

joewalker
      joewalker

Merhaba arkadaşlar bugün sabah mülakatımız vardı. Bir sorun çıkmadı evrakları istedi. Sonrasımda parmak izi alıp bir kaç soru sordu ve onayladığını söyledi ve ordan ayrıldık.mesaj gelecek dedi. Eb2-niw için. Kapalı zarf vermediler ve para ödemedik. Normalmi.

joewalker
      joewalker

@MACOFU-MACOFU
      Paylaştıklarınız gerçekten yol gösterici bilgiler teşekkürler.

joewalker
      joewalker

@meke Merhaba Hocam, evet sizin yazdığınız mesajı biliyorum Premium Delivery ve VFS ile demişsiniz. ben premium location seçtim ve UPS listesinden ilimdeki Şubeyi seçtim ve bitirerek bakodlu sayfa verdi. herhangi bir yönlendirme yapmadı.

joewalker
      joewalker

Arkadaşlar, Delivery işini bitirebildim sonunda. DS-260 confirmation numaraları her aile bireyi için ayrı ayrıymış, hepsini ceac sitesinden elde ettikten sonra, UPS premium location ile sonlandırdım. ancak benden ödeme istemedi muhtemelen print ettiğim barkodlu kişiye özel sayfalarla upsden alırken ödeme yapacaz. ben öyle anladım. ve bu printi interview sırasında getirin diye bir not çıktı. bilginize. düzeltme yapmak isteyen varsa bekliyorum.

joewalker
      joewalker

@meke Teşekkür ederim. Belirttiğiniz üzere https://ceac.state.gov/IV/ buraya girip aldım. 👋

joewalker
      joewalker

Merhaba Arkadaşlar mülakattan sonra pasaport almak için sisteme kayıt oluyorum, "DS 260 Onay Numarası" soruyor, bulamadım. yardımcı olurmusunuz.
      "

joewalker
      joewalker

@MACOFU-MACOFU merhaba, yok hala bekliyorum yanlış birşey yapmayayım diye, galiba belirttiğim yerden kayıt oluşturacağız.

joewalker
      joewalker