• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mehmet Kesici
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Mehmet Kesici

@Mehmet Kesici

0
    İtibar
    67
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mehmet Kesici Takip etme Takip Et

Mehmet Kesici tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@Şeyma-Yaren-Aytekin ben ve eşim de aynı beyefendiyle mülakata girdik. Bize de aynı şekilde sağlık raporundan sarı kağıt verildi. Biz unganlarda randevu bulamamıştık. O yüzden dr unganların desteği doğrultusunda sağlık raporsuz mülaka gitmemiz söylendi. Şimdi unganlardan yazıyorum sağlık raporu için sıra bekliyorum. Daha önce forumdan bir arkadaşımızın başına bu şekilde “sarı kağıt” verilme gibi bir durum geldi mi? Biz 260 formunda boston belirttik adresi ama nerde yaşamak istiyorsunuz sorusuna delaware dedik. Bu şekilde değiştirmemizin sebebi de bostonun banka hesabımızı karşılayamama ihtimali olduğunu düşündük. İyi forumlar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan 13 aralıkta mülakatımızın günü var ama biz henüz sağlık raporu dahil hiç bir hazırlık yapmadık. Çok mu geç kaldık sizce, maddi durumdan ötürü çok fazla arafta kaldık

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

Mehmet Kesici tarafından gönderilen son iletiler

• RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@gucarslan pasaport , sarı kağıt ve sağlık raporunu gönderdik

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici
    • RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@gucarslan bir sorum olacak. Ya ptt ais kaydı yapmadan pasaport eksik evrak sarı kağıdı ptt kargo yolu ile gönderdikten sonra bu yazıyı gördüysek ne yapmamızı önerirsiniz? Sonradan ptt ais kaydı yapıp Sonradan gönderiliyor mu

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

@Şeyma-Yaren-Aytekin ben ve eşim de aynı beyefendiyle mülakata girdik. Bize de aynı şekilde sağlık raporundan sarı kağıt verildi. Biz unganlarda randevu bulamamıştık. O yüzden dr unganların desteği doğrultusunda sağlık raporsuz mülaka gitmemiz söylendi. Şimdi unganlardan yazıyorum sağlık raporu için sıra bekliyorum. Daha önce forumdan bir arkadaşımızın başına bu şekilde “sarı kağıt” verilme gibi bir durum geldi mi? Biz 260 formunda boston belirttik adresi ama nerde yaşamak istiyorsunuz sorusuna delaware dedik. Bu şekilde değiştirmemizin sebebi de bostonun banka hesabımızı karşılayamama ihtimali olduğunu düşündük. İyi forumlar

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

@Murat-Bice sağlık raporu için randevu tarihi bulamıyorum mülakatimızdan önceki tarihlerde, siz randevuyu alırken nasıl bir yöntem izlediniz. Teşekkürler. İyi akşamlar. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

@yunus-emre-çeçen ungan randevu sisteminde hangi kategoriden randevu alacağımı bulamadım. Bunun için rehber olacak bir başlık mevcut mu?

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

@yunus-emre-çeçen merhaba pasaport cıkarttık ama ungan randevu sisteminde kategori ne seçeceğim. ungan randevu sistemi için bir rehber entry mevcut mu biliyor musunuz?

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

@gucarslan 13 aralıkta mülakatımızın günü var ama biz henüz sağlık raporu dahil hiç bir hazırlık yapmadık. Çok mu geç kaldık sizce, maddi durumdan ötürü çok fazla arafta kaldık

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici

@Eren-Özpar arabanızın marka modelini yada piyasa değerini öğrenebilir miyim. Benim de bir aracım var yeterli gelecek mi konsolosluk için merak ediyorum. Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Mehmet Kesici
      Mehmet Kesici