@yusufalak Ankara 4900'e hiç vermedi, ama diğer ulkeler çoktan verdi ve durumu kontrol ettiğimde, at NVC yazıyor. Bu dosyanın ankaraya transfer edilmediği anlamına geldiğini biliyorum doğru değil mi?
Eneshan Yesilyurt
@Eneshan Yesilyurt
Eneshan Yesilyurt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar Ankara Public den bir mail geldi, greencard ile alakalı Turkey-Visa Support dan daha önce mail geldiyse lütfen bu e postayı yanıtlayın diyor. Birşey yapmam gerekiyor mu
Eneshan Yesilyurt tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar Ankara Public den bir mail geldi, greencard ile alakalı Turkey-Visa Support dan daha önce mail geldiyse lütfen bu e postayı yanıtlayın diyor. Birşey yapmam gerekiyor mu
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@MuratA-0 İnşallah Sizede Sıra Gelir Güzel Kardeşim
-
@salih-atilla Hayırlı olsun bundan sonraki işlemler neler, ne yapmalyızı ungan vs
-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar Açıklandı Kontrol edin!!
-
Arkadaşlar Açıklandı Kontrol Edin, Şimdi Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum (Ankara)
-
@yusufalak Ankara 4900'e hiç vermedi, ama diğer ulkeler çoktan verdi ve durumu kontrol ettiğimde, at NVC yazıyor. Bu dosyanın ankaraya transfer edilmediği anlamına geldiğini biliyorum doğru değil mi?
-
@yusufalak Bana daha gelmedi bence 4800 sonlarına kadar verildi ama 4900'e daha başlamadı.