• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ruzgars
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 2
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ruzgars

@ruzgars

7
    İtibar
    467
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ruzgars Takip etme Takip Et

ruzgars tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Birkaç gündür eyalet ranking sitelerinde dolaşıyorum. bizim için öncelik karasal veya soguk bir yer olmaması ve ilkokul oncesi ve ilkokul vs. egitimi konusunda iyi, ailemiz için rahat olabileceğimiz bir yer olması. elde birkaç eyalet kalıyor. florida california ve houstona odaklandım. mümkünse okyanusa yakın olursa iyi olur. bir de benim işim dolayısıyla ülkeye giriş portlarından birine de yakın olması iş bulma(ithalat ihracat satınalma) konusunda beni rahatlatabilir. üniversitede 3-4 yıl ispanyolca öğrenmişliğim de var. gerçi geriye pek birşey kalmadı ama. Louisiana Missisipi Alabama Georgia ya hiç bakmadım. Texas la karşılaştırıldığında bu 3 eyaleti secmek için bir neden var mı? New Orleans mesela? Florida için sanırım tek mantıklı secenekler Orlando ve Miami sanki. buralarda da ithalat ihracat vs. yapacak bir durum yok anladığım kadarıyla turistik veya emekli kentleri daha cok buralar sanki. Tüm bu eyaletler bir yana california diger yana sanırsam. hayat pahalılığı vs. olarak bambaşka bir lig california sanırsam.

Önerileriniz olabilirse cok sevinirim

Eyaletler içinde yayımlandı
      R
      ruzgars
    • RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

oncelikle yorumlariniz icin tesekkurler.

numaramiz 32binlerde.

bana boyle bir yer soran olsa tr de izmir veya canakkale derdim.

bir arkadas demis gercekten de 1 tl miz 0.25 kurus. o sebeple bazi yerleri kafadan elememiz gerekiyor.

acikcasi kafamda 3+1 eyalet var. +1 seattle. digerlerine gore en kuzeyde olan yer oldugu icin listenin sonunda.

diger 3 eyalet texas florida california. california hem parasal olarak hem de is bulma acisindan(sektorel olarak) zor gibi gozukuyor.

benim ithalat ihracat lojistik supply chain tarafinda is tecrubem var. o sebeple bir ana limana yakin olmak is olanagi dogurabilir benim icin.

florida da boyle bir is potansiyeli sektorel olarak yok sanirsam ve daha izole gibi geliyor. bunun yaninda ev edinme fiyatlari california ya yakin.

su anda tek secenek houston veya austin texas gibi gozukuyor.

direkt ucus var. turk konsoloslugu var. sicak. is olanaklari olarak da petrol ve petrokimya firmalari olabilir gibi.

ilk etapta kendi is tecrubemize dair isler yapamayacagiz gibi gozukuyor bu durumda her yer ayni durumda. en azinda karasal bir ortamda baslamamis oluruz.

R
      ruzgars

ruzgars tarafından gönderilen son iletiler

texas konusunda kafa yapisi olarak emin degilim. guneyli mantigina ne kadar adapte olabiliriz kultur olarak bilemiyorum.. kismet olursa gidince gorecegiz.

o sebeple daha liberal olan austine yogunlastim son donemde.

bu perspektifler dogru mu sizce? yanlis gozlemledigim alanlar var mi? yorum yaparsaniz cok sevinirim.

R
      ruzgars

oncelikle yorumlariniz icin tesekkurler.

numaramiz 32binlerde.

bana boyle bir yer soran olsa tr de izmir veya canakkale derdim.

bir arkadas demis gercekten de 1 tl miz 0.25 kurus. o sebeple bazi yerleri kafadan elememiz gerekiyor.

acikcasi kafamda 3+1 eyalet var. +1 seattle. digerlerine gore en kuzeyde olan yer oldugu icin listenin sonunda.

diger 3 eyalet texas florida california. california hem parasal olarak hem de is bulma acisindan(sektorel olarak) zor gibi gozukuyor.

benim ithalat ihracat lojistik supply chain tarafinda is tecrubem var. o sebeple bir ana limana yakin olmak is olanagi dogurabilir benim icin.

florida da boyle bir is potansiyeli sektorel olarak yok sanirsam ve daha izole gibi geliyor. bunun yaninda ev edinme fiyatlari california ya yakin.

su anda tek secenek houston veya austin texas gibi gozukuyor.

direkt ucus var. turk konsoloslugu var. sicak. is olanaklari olarak da petrol ve petrokimya firmalari olabilir gibi.

ilk etapta kendi is tecrubemize dair isler yapamayacagiz gibi gozukuyor bu durumda her yer ayni durumda. en azinda karasal bir ortamda baslamamis oluruz.

R
      ruzgars
    • Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Birkaç gündür eyalet ranking sitelerinde dolaşıyorum. bizim için öncelik karasal veya soguk bir yer olmaması ve ilkokul oncesi ve ilkokul vs. egitimi konusunda iyi, ailemiz için rahat olabileceğimiz bir yer olması. elde birkaç eyalet kalıyor. florida california ve houstona odaklandım. mümkünse okyanusa yakın olursa iyi olur. bir de benim işim dolayısıyla ülkeye giriş portlarından birine de yakın olması iş bulma(ithalat ihracat satınalma) konusunda beni rahatlatabilir. üniversitede 3-4 yıl ispanyolca öğrenmişliğim de var. gerçi geriye pek birşey kalmadı ama. Louisiana Missisipi Alabama Georgia ya hiç bakmadım. Texas la karşılaştırıldığında bu 3 eyaleti secmek için bir neden var mı? New Orleans mesela? Florida için sanırım tek mantıklı secenekler Orlando ve Miami sanki. buralarda da ithalat ihracat vs. yapacak bir durum yok anladığım kadarıyla turistik veya emekli kentleri daha cok buralar sanki. Tüm bu eyaletler bir yana california diger yana sanırsam. hayat pahalılığı vs. olarak bambaşka bir lig california sanırsam.

Önerileriniz olabilirse cok sevinirim

R
      ruzgars
    • Erteleme hakkında

bir sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Diyelim temmuzda current olduk.(numaramıza göre öyle gibi gözüküyor) temmuz sonu basvurduk hersey iyi gitti. aralikta giris yapsak 10 15 gun gecirip greencardlari teslim alsak. teslim aldiktan sonra erteletme talebinde bulunabiliyor muyuz yoksa teslim almadan mi? bir de bizim green kart eşimin adına çıktı.

benim de bugunlerde Almanya'da calisma ve oturma izni almam sozkonusu. fakat esim soyle birsey diyebilir mi? esimin isi dolayisiyla erteleme talebinde bulunmak istiyorum diyebilir mi? Başvuru ekinde de Almanya'daki çalışma izninin evraklarını sunabiliriz.

Bulunabilirse 1 senelik mi ertelemeye basvurabiliyor 2 senelik mi?

Çünkü Almanyadaki calisma izni sureli(1-2 yıl max) olabilecek cunku surekli oturuma donusebilen bir kategoride firma basvurduk ve red aldik.simdi firmanin basvuracagi statu 2 senelik sureli oturum. sonrasinda kisacasi Almanya bize 2 sene sonra hadi memleketinize diyebilir. o zamana kadar greencardi elde tutmanin bir yolu olur mu? Almanya tecrübesi sonrasi gecis yapabilmek icin.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      R
      ruzgars