• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Valravne
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    V
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Valravne

@Valravne

0
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Çanakkale Yaş: 40

Valravne Takip etme Takip Et

Valravne tarafından gönderilen son iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@liliy06 Harika sizin adınıza çok sevindim. Ne tür sorular sordular acaba, hatırladıklarınızı yazmanız mümkün mü?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      V
      Valravne

@liliy06, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Valravne muayene sonucumu 1 gün sonra yani bugün aldım. Dün sabah 10 daydı randevum bugün 15-17 arası gelin dediler. 15:00 te gittiğimde dosyayı verdiler. Sizin de güzel geçmiştir umarım.

Teşekkürler evet güzel geçti, aksi bir durum olsa sanırım tarafıma bildirirlerdi. Sizin de güzel geçmesine sevindim. 1.5 gün beklemek istemediğimden kendi şehrime geri döndüm. Birkaç hafta sonra görüşmemden önce gidip dosyamı alacağım.

Size dosyanızı verdiklerinde kapalı bir zarf mıydı? Ayrıca bir dosya verdiler mi yapılan işlemlerin özeti olarak ve hangi aşıları vurulduğunuzla ilgili vs.?

V
      Valravne

Tekrar merhaba, bugün doktor muayenelerim sorunsuz geçti. Covid-19 aşısı için de herhangi bir sorun olmadığını fakat eski aşı kartimi görmek istediler. Zaten yanımdaydı. Doktor muayenesinde kızamık, su çiceği gibi bir takım aşılar uyguladılar. Sonuçlarımı yarın 3-5 gibi alabileceğimi söylediler, istersem görüşmemden bir gün önce de gelebilirmişim. Ben de öyle yaptım. 1.5 gın daha beklemek istemedim.

V
      Valravne

@liliy06 Bilgilendirme için çok teşekkürler benim de randevum bugün, ben de çıktığımda yazarım. Bu arada muayene sonucunuzu aynı gün mü aldınız?

V
      Valravne

Maalesef covid aşısını bulmak şu an çok zor arkadaşlar. 184 üzerinden aradım bilgilerimi de paylaştım, onların geri dönüşünü bekliyorum tabii o arada doktor randevum gelecek. Aşıyı bulunduğu ilde bulabilen var mı arkadaşlar?

V
      Valravne

@emirgenco Hayır, randevu tarihinden 1 ay öncesine kadar alabiliyorsun. Zaten doctorun websitesinde ne zaman gelmeliyim kısmı var. Orada randevu tarih ve saat girdiğinde sana en erken ve en geç alabileceğin doktor randevu aralığını veriyor. Dediğiniz gibi de yapılabilir tabii ama ben erkenden gitmeyi tercih ettim.

Bu arada sorunumu da çözdüm. Problem chrome tarayıcısındaymış, explorer'da randevular yeşil gözüküyordu.

V
      Valravne

Merhabalar, 16 Ağustos'ta konsoloslukta randevum var ve öncesinde doktor muayenesine gitmem gerekiyor. Doctorun sitesinden randevu almak için girdiğimde Ağustos başına kadar tüm tarih ve saatler üzerinde x işareti var sanki hepsi doluymuş gibi. Bilgilerimi doğru giriyorum fakat bir türlü randevu tarihi bulamıyorum. Benim gibi doktor randevu problemi yaşayan oldu mu? Telefonla aradım, mail de attım fakat bir türlü ulaşamıyorum.

V
      Valravne