@mertserhat Özelden size mesaj attım. Yardım kısmında dediğiniz kısmı tam olarak bulamadım. Kısa bir zoom yapsak benim için çok faydalı olur
Bunu net anlamak istiyorum çünkü başvuru sürecinin posta yoluyla olduğu için online access code'a gerek olmadığını, bu code talebinin süreci uzatabileceğine dair şeyler okudum başka forumlarda. Bu sebeple kafam karıştı 
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Kaan Gümüşdağ
@Kaan Gümüşdağ
Kaan Gümüşdağ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: J2 vizesi ve EAD (çalışma izni) başvurusuÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
-
RE: J2 vizesi ve EAD (çalışma izni) başvurusuÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@mertserhat USCIS'ten gelen başvurunuz kabul edilmiştir formu i-797C dimi? Bu formda sadece receipt number var. Online Access Code bulunmuyor

-
@mertserhat Merhaba ben de başvurumu tamamladım. Receipt number aldım ama Online Access Code gelmedi tahmini süreye nereden bakıldığını bulamadım. Bu konuda 4 hafta süreyi nereden gördüğünüzü paylaşabilir misiniz? Bir de receipt number ile statuye bakılan site (https://egov.uscis.gov/) sadece ispanyolca

-
J2 dependent olarak georgia'ya taşındım. EAD'ye başvurmak istiyorum. I-765 dışında başka bir form doldurmam gerekiyor mu? Bu konuda bilgi edinebileceğim bir kaynak var mı? İmmigration office'in sitesi biraz karmaşık geldi. Yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler