@bernat
Sevgili arkadaşım size ve buradaki diğer saygı değer arkadaşlarıma şunu demek istiyorum. 2011 ilk vizem 6 aylık verildi B1B2. Yenilemek için 2013 de aldığımda 10 yıllık aldım mülakata girdiğimde hiç bir soru sorulmadan eski vizemi cancel edip yenisini vermişti bayan konsolos
son 10 yıl içersinde USA e her sene en az 1 ay gittim.... Şunu öğrendim ki adamlar çok dürüst ve asla yalan söylemiyorlar. DS160 formunu ekim ayında doldururken harfi harfine giriş çıkış tarihlerimi e devletten bakarak... ablamlarının durumunu kendi bilgilerimi tamamen doğru beyan ettim. USA yalan söylendiğinde direk seni eliyor. Doğru beyan her zaman kazanır. Benim çalışma iznime ihtiyacım var. Asylum yapabilirdim, gerek yok. Amerikada şöyle bir kural da var belirtmek isterim belediye başkanları emniyet müdürleri asla ve asla hayatları boyunca trafik cezası dahi yemeyen insanlar. En ufak bir cezan olduğunda şeçilemiyorsun. Kuralcı Ülke 
İlker Mert tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Tekrardan merhaba,
vizem: Issued statüsüne geçti çok şükür....
8 kasım: onaylandı
13 Kasım: verildi şeklinde ilerledim. Muhtemelen bu aralar savaş olduğu için geçiktiriyorlar. 20 ekim de posta ileti bugün onaylandı neredeyse 1 ay. Bunada şükür tekrar 10 yıllık vizemin gelmesi çok iyi oldu. Bu arada 1 ablam amerika vatandası 13 yıldır nyc yaşamakta. 2. ablamda 4 yıl önce gitti vatandaşlık bekliyor. benim çalışma izni almam gerekiyor. Bu konuda destek olabilecek arkadaşlar irtibata geçebilirmi. Kalın sağlıcakla..
İlker Mert tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba,>
I 130 form sayfası açılmıyor. bilen yardımcı olabilirmi formu nereden doldurabilirim. -
@bernat
Sevgili arkadaşım size ve buradaki diğer saygı değer arkadaşlarıma şunu demek istiyorum. 2011 ilk vizem 6 aylık verildi B1B2. Yenilemek için 2013 de aldığımda 10 yıllık aldım mülakata girdiğimde hiç bir soru sorulmadan eski vizemi cancel edip yenisini vermişti bayan konsolos
son 10 yıl içersinde USA e her sene en az 1 ay gittim.... Şunu öğrendim ki adamlar çok dürüst ve asla yalan söylemiyorlar. DS160 formunu ekim ayında doldururken harfi harfine giriş çıkış tarihlerimi e devletten bakarak... ablamlarının durumunu kendi bilgilerimi tamamen doğru beyan ettim. USA yalan söylendiğinde direk seni eliyor. Doğru beyan her zaman kazanır. Benim çalışma iznime ihtiyacım var. Asylum yapabilirdim, gerek yok. Amerikada şöyle bir kural da var belirtmek isterim belediye başkanları emniyet müdürleri asla ve asla hayatları boyunca trafik cezası dahi yemeyen insanlar. En ufak bir cezan olduğunda şeçilemiyorsun. Kuralcı Ülke 
-
Tekrardan merhaba,
vizem: Issued statüsüne geçti çok şükür....
8 kasım: onaylandı
13 Kasım: verildi şeklinde ilerledim. Muhtemelen bu aralar savaş olduğu için geçiktiriyorlar. 20 ekim de posta ileti bugün onaylandı neredeyse 1 ay. Bunada şükür tekrar 10 yıllık vizemin gelmesi çok iyi oldu. Bu arada 1 ablam amerika vatandası 13 yıldır nyc yaşamakta. 2. ablamda 4 yıl önce gitti vatandaşlık bekliyor. benim çalışma izni almam gerekiyor. Bu konuda destek olabilecek arkadaşlar irtibata geçebilirmi. Kalın sağlıcakla.. -
20 ekim cuma levent ptt ye evrak pasaport teslim ettim. 25 ekim Application Received da kaldı hergün bakıyorum değişiklik yok. 2 gün içersinde sonuçlanır ibaresi var. Bu aralar yoğunlar sanırım.