@Emrah-Özdoğan kendim cevap vereyim bari balgam testi maili unganlardan geldikten sonra hiç beklemeden aya bir gün sonra pasaportunuzu ptt kurye yolu ile yollayın ve 1 hafta içinde geri alın
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Emrah Özdoğan
@Emrah Özdoğan
Emrah Özdoğan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Emrah Özdoğan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@lmckmk Ankara ise sağ tarafta arabasıyla Bi emanetçi abi geliyor sabahtan ona emanet edebilirsiniz
-
@spenb tam olarak hangi sureclerden gectiniz ungan testlerini teslim ettiniz mi yoksa unganlar mi yollayacak oraya. size gorusmeye gittiginizde sari kagit mi verdiler
-
@Emrah-Özdoğan kendim cevap vereyim bari balgam testi maili unganlardan geldikten sonra hiç beklemeden aya bir gün sonra pasaportunuzu ptt kurye yolu ile yollayın ve 1 hafta içinde geri alın
-
Balgam testi sonrasında 2 ay bekledim ve sonuçları doktorun dan mail olarak bildirildi mailde sonuçları abd konsolosluğuna yolladıklarını belirttiler şimdi pasaportumu abd konsolosluğuna yollamalı mıyım yoksa konsolosluktan bir mail mi beklemeliyim
acil cevap pls