• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ARDA35
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ARDA35

@ARDA35

4
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ARDA35 Takip etme Takip Et

ARDA35 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2020 bekleme odası

@crazycells green card çıkmadan öncesinde de çok takip ediyordum o zamanlarda da görüyordum ve bize green card çıktığı günden bugüne kadar ki hepimiz biliyoruz ki bundan sonra ki bütün süreçlerde de sıkılmadan yardımcı oluyorsunuz olmaya da devam edeceksiniz herşey için çok teşekkür ederim sizin bu yaptığınız işin benim gözümde para ile karşılığı olamaz herşey gönlünüzce olsun hayatta her istediğinize ulaşmanız ve sağlıklı bir hayat yaşamanız dileğiyle tekrar tekrar teşekkür ederim 🙏🙏

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      ARDA35

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar ciğer sönmesi sağlık raporunda sorun çıkarır mı red almaya sebep olur mu özellikle @crazycells ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok sevinrim

A
      ARDA35

@gkhanfeez çok teşekkür ederim bilgilendirme için surecinizde başarılar herşey gönlünüzce olsun 🙏😊

A
      ARDA35

ARDA35 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

@Alex teşekkürler

A
      ARDA35
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Herkese iyi forumlar arkadaşlar konuyu bilen arkadaslara ve @crazycells e bir sorum olacak beyaz fonda beyaz tisort le fotoğraf çekilmek sorun olur mu bilginiz var mi

A
      ARDA35

@crazycells green card çıkmadan öncesinde de çok takip ediyordum o zamanlarda da görüyordum ve bize green card çıktığı günden bugüne kadar ki hepimiz biliyoruz ki bundan sonra ki bütün süreçlerde de sıkılmadan yardımcı oluyorsunuz olmaya da devam edeceksiniz herşey için çok teşekkür ederim sizin bu yaptığınız işin benim gözümde para ile karşılığı olamaz herşey gönlünüzce olsun hayatta her istediğinize ulaşmanız ve sağlıklı bir hayat yaşamanız dileğiyle tekrar tekrar teşekkür ederim 🙏🙏

A
      ARDA35

@gkhanfeez çok teşekkür ederim bilgilendirme için surecinizde başarılar herşey gönlünüzce olsun 🙏😊

A
      ARDA35

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar ciğer sönmesi sağlık raporunda sorun çıkarır mı red almaya sebep olur mu özellikle @crazycells ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok sevinrim

A
      ARDA35