Bu pasaport olayı süper oldu bence gayet güzel düşünmüşler gereksiz başvuranların sayısı aşırı fazlaydı Green cardın ne olduğunu bilmeyen insanlar bile başvuruyordu Bakalım bu sene ne olucak.
RotiNNN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyorYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Mekan hazırlanmış Artık buradayız.Kaybedenler kulübünde bende varım.
-
RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine KatilmakAdalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
@LordBolton Anladım Teşekkür Ederim cevapladığınız için
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah.Forumdaki herkese çıkma dileğiyle.
-
@brkgrms heralde isteyene çıkmadı Ya çıkarsa diyip başvurup bakmayanlara çıkmıştır ondan böyledir.
-
Hayat bitmedi devam ediyor Dv2021'de bakıcaz artık
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Dv2021 de herkese çıkması dileğiyle arkadaşlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun iyi şanslar.
-
RE: Airbnb'ye Evini Açan Var mı?Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
@travelleth Forumda varmı bilmiyorum ama Youtube'de Tutku Yıldırım diye bi arkadaş var L.A da kendi evinin odasını airbnb ile kiralamakta.
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
@fatihuslu Grubhub kullanmanızı tavsiye ederim 2 uygulama kullanırsanız daha fazla gelir elde etme ihtimaliniz var.
RotiNNN tarafından gönderilen son iletiler
-
abd vize için çektiricem diyince doğru fotoğrafı veriyorlar bizim burda ama her yer yapmaya bilir.
-
ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
-
@gungorhan genelde abd vize için alınca otomatikman oluyor fotoğrafın kopyasını bi sitede düzelt bak aynımı diye bazen sıkıntı çıkabiliyor
-
RE: Fotoğraf örneği ve soruGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Fotoğrafın üzerinde oynama yapmayın derseniz ellemezler fotoğrafı hem garanti bi iş olur genelde insanlar fotoğraftan elenmektedir.
-
Arkadaşlar pasaportun rengi farkediyor mu ?
-
RE: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyorYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Yasa onaylandı mı? Bir bilgi varmı?
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
@fatihuslu Grubhub kullanmanızı tavsiye ederim 2 uygulama kullanırsanız daha fazla gelir elde etme ihtimaliniz var.
-
RE: Airbnb'ye Evini Açan Var mı?Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
@travelleth Forumda varmı bilmiyorum ama Youtube'de Tutku Yıldırım diye bi arkadaş var L.A da kendi evinin odasını airbnb ile kiralamakta.
-
Bu pasaport olayı süper oldu bence gayet güzel düşünmüşler gereksiz başvuranların sayısı aşırı fazlaydı Green cardın ne olduğunu bilmeyen insanlar bile başvuruyordu Bakalım bu sene ne olucak.
-
RE: DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@mutlukurt0534 o kadar bakamdım ne istiyorlar diye hayırlısı.