Arkadaşlar bilen yok mu gören cevap veren olmadı fotoğraf için kulakların görünmesi gerekiyor mu
iremsu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Acaba bilginiz varmı yani bi kaç yerde farklı bilgi var o yüzden siz tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum fotoğrafta kulaklarımızın görünmesi şart mı çünkü örnek fotoğraflarda kapalı mesela (bu arada başörtüm yok) ama başka yerlerde biyometrik gibi kulaklar vs görünecek diyor bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
-
@Kesinİzmirli evet haklısınız
sizde mi izmirdensiniz -
@ayvalik10 çok teşekkür ederim ilginiz için umarım sorun yaşamayız bende çok görüyorum Ankara’daki sorunları pasaportu sadece aslında green card için çıkaracağız ama Ankara böyle yapınca acaba diyoruz eğer çıkarsa tabi vizesiz başka bir ülkeye mi taşıtsak diye dosyamızı ama dediğiniz gibi daha çok var

-
Henüz foruma yeni üye oldum o yüzden lütfen yanlış birşey olursa kusura bakmayın. Merak ettiğim bir kaç konu var şuna benim ve ailemin pasaportu yok ola ki green card kazanma durumunda pasaportu o an çıkartabilir miyiz mesela mülakata kadar yetişir mi ve mülakata giderken mesela ben şuanda çalışıyorum ve açıktan okuyorum 2. Üni olarak ilk üniversitemi 1. Sınıftan sonra bıraktım onun içinde belge almam gerekir mi yoksa sadece şuna aktif okuduğum üniversitenin belgesi yeterli mi