• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Kay O'Connell
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Kay O'Connell

@Kay O'Connell

1
    İtibar
    81
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Kay O'Connell Takip etme Takip Et

Kay O'Connell tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

@sharm DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@kay-o-connell DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Merhaba arkadaşlar. Bana tam 1 ay önce mail gelmiş 15 Şubat'ta. Henüz şimdi gördüm. Case numaram 22xxxx'lerde. Yani muhtemelen haziranda current olacak. Mailde şunlar isteniyor:
      Documents Required for All Applicants:

· Copy of international travel passport biodata page

· Birth certificate

· Military records for any applicant who is currently serving in the military or who has previously served in the military

· Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries. If a police certificate will be sent directly to the Embassy or Consulate, submit to KCC a copy of the receipt showing you have applied.

· If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record

Bunlar tam olarak nedir mesela Birth certificate? ve ingilizceleri için yeminli tercümana mı gideceğim? son sorum: mail 15 şubat'ta gelmiş. Bunları mail ile göndermem için ne kadar daha sürem var? bu arada kadınım. askerlikle ilgili belge isteniyor sanırım.

@Kay-O-Connell Merhaba, su paylasim size yol gosterecektir:
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri

Belli bir sure yok ancak belgeleri hizlica hazirlayip bir sonraki Vize Bulteni yayinlanmadan yollamanizi oneririm. Askerlige dair belge sizin icon gecerli degil.

Cevap için teşekkür ederim. Türk vatandaşıyım ancak KKTC'de okuyorum. Adli sicil kaydını KKTC'den de almam gerekiyor mu? Tanınmayan bir devlet biliyorsunuz.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      K
      Kay O'Connell

Kay O'Connell tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Nasıl yapabilirim? Sisteme girince değişiklik yapamıyorum. Sanırım bir şeyi atlıyorum?

K
      Kay O'Connell

@crazycells Peki artık DS260 üzerinde değişiklik yapamaz mıyım? Ben mülakata kadar, ABD'de ilk gidilecek adresi belki değiştiririm diye düşünüyordum ama sanırım artık mümkün değil?

K
      Kay O'Connell

@sharm mail ile istedikleri evrakları gönderdim şimdi (pasaport bilgi sayfasi, nüfus kayıt örneği ve sicil kaydı).
      Eylül 2018'de ikamet adresim değişmişti. Ds260'a girip güncellemek istedim ama sanırım artık müdahale şansım yok. Completed yazıyor. Içine girdiğimde de hicbir veriyi değiştiremiyorum.
      2018 eylül'de değişen ikamet adresimle ilgili sıkıntı olur mu acaba? Mulakat henuz verilmedi ama mail ile istedikleri belgeleri simdi gönderdim. Adli sicil kaydında güncel adresim var ama bu adres DS260'ta yok.
      DS260'i 2018 haziranda göndermistim. Taşınma tarihim 2018 eylül

K
      Kay O'Connell

@crazycells Süpersiniz teşekkür ederim!

K
      Kay O'Connell

@sharm Askerlikle ilgili evrak kadın olarak gerekmiyor. Ama peki bunu boş kağıda yazıp belirtmek gerekiyor mu? Çünkü mailde, istenen evraklar eksiksiz olmalıdır yazıyor. Eğer bir evrak eksikse de boş kağıda yazıp bize atın diyor.

Bir de, bu evrakları gönderdikten sonra randevu gününü bana mail ile mi gönderecekler? Başka herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

K
      Kay O'Connell

@sharm DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@kay-o-connell DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Merhaba arkadaşlar. Bana tam 1 ay önce mail gelmiş 15 Şubat'ta. Henüz şimdi gördüm. Case numaram 22xxxx'lerde. Yani muhtemelen haziranda current olacak. Mailde şunlar isteniyor:

· Birth certificate

· Military records for any applicant who is currently serving in the military or who has previously served in the military

· Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries. If a police certificate will be sent directly to the Embassy or Consulate, submit to KCC a copy of the receipt showing you have applied.

· If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record

Bunlar tam olarak nedir mesela Birth certificate? ve ingilizceleri için yeminli tercümana mı gideceğim? son sorum: mail 15 şubat'ta gelmiş. Bunları mail ile göndermem için ne kadar daha sürem var? bu arada kadınım. askerlikle ilgili belge isteniyor sanırım.

@Kay-O-Connell Merhaba, su paylasim size yol gosterecektir:
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri

Belli bir sure yok ancak belgeleri hizlica hazirlayip bir sonraki Vize Bulteni yayinlanmadan yollamanizi oneririm. Askerlige dair belge sizin icon gecerli degil.

Cevap için teşekkür ederim. Türk vatandaşıyım ancak KKTC'de okuyorum. Adli sicil kaydını KKTC'den de almam gerekiyor mu? Tanınmayan bir devlet biliyorsunuz.

K
      Kay O'Connell

· Birth certificate

K
      Kay O'Connell