• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. SEDATgk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

SEDATgk

@SEDATgk

3
    İtibar
    55
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İSTANBUL Yaş: 25

SEDATgk Takip etme Takip Et

SEDATgk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Sevgili Green Card,

Umarım bu satırları bulur ve beni bir adım daha yakından tanırsın. Lise yıllarımdan beri seni takip ediyorum. O yıllarda başlayan hayalim, şimdi üniversite son sınıf öğrencisi olmama rağmen daha da büyüdü.

Bu yıl, 22 yaşındayım ve kendimi seninle buluşturmak için hazır hissediyorum. Her gün, başvuruların açıklanacağı 4 Mayıs'ı ve 6 Mayıs'taki doğum günümü düşünüyorum. Bu tarihler, benim için seninle kavuşmanın mümkün olabileceği harika bir hediye olabilir.

Lise yıllarımdan beri süren bu yolculuğun sona ermesini dört gözle bekliyorum. Umarım başvurum olumlu bir sonuç alır ve birlikte yeni bir hayatın kapılarını aralarız. Seninle tanışma umuduyla, bu mektubu yazıyorum.

Sevgiler, Sedat 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      SEDATgk
      SEDATgk

@minion_2 eğer bana çıkarsa ds-260 formunu doldururken şimdilik belli olmadığını belirticem konsolosluk görüşmesinden önce gitmek istedigim eyaletteki bir airbnb ev sahibine durumumu anlatıp adresi kullanma izni isticem. benim planım bu

SEDATgk
      SEDATgk

SEDATgk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Başvuru yaptıktan sonra success sayfasını ss almıştım oraya uygun bir şekilde dolduruyorum ama site sürekli hata veriyor nedenini bilen var mı ne yanlış yapıyor olabilirim

SEDATgk
      SEDATgk
    • RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri

Başvuru yaptıktan sonra success sayfasını ss almıştım oraya uygun bir şekilde dolduruyorum ama site sürekli hata veriyor nedenini bilen var mı ne yanlış yapıyor olabilirim

SEDATgk
      SEDATgk

@ugurksknbck yok ya sürekli aynı hata

SEDATgk
      SEDATgk
    • RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri

@Yekta12 gerçekten anlamadım doğru yazdığımdan eminim ama hep hata veriyor

SEDATgk
      SEDATgk

image.png Merhaba bu sorun ile karşılaşan var mı eksiksiz ve doğru dolduruyorum ama sürekli hata veriyor yoğunluktan olabilir mi

SEDATgk
      SEDATgk

image.png sürekli bu uyarıyı alıyorum her şeyi doğru yazdığımdan eminim nedeni nedir

SEDATgk
      SEDATgk

@dodge06 Eyalete göre para miktarı fark edebilir ama bence iyi bir başlangıç yapmak için minimum 15000 dolar getirilmeli.

SEDATgk
      SEDATgk

@minion_2 eğer bana çıkarsa ds-260 formunu doldururken şimdilik belli olmadığını belirticem konsolosluk görüşmesinden önce gitmek istedigim eyaletteki bir airbnb ev sahibine durumumu anlatıp adresi kullanma izni isticem. benim planım bu

SEDATgk
      SEDATgk

Sevgili Green Card,

Umarım bu satırları bulur ve beni bir adım daha yakından tanırsın. Lise yıllarımdan beri seni takip ediyorum. O yıllarda başlayan hayalim, şimdi üniversite son sınıf öğrencisi olmama rağmen daha da büyüdü.

Bu yıl, 22 yaşındayım ve kendimi seninle buluşturmak için hazır hissediyorum. Her gün, başvuruların açıklanacağı 4 Mayıs'ı ve 6 Mayıs'taki doğum günümü düşünüyorum. Bu tarihler, benim için seninle kavuşmanın mümkün olabileceği harika bir hediye olabilir.

Lise yıllarımdan beri süren bu yolculuğun sona ermesini dört gözle bekliyorum. Umarım başvurum olumlu bir sonuç alır ve birlikte yeni bir hayatın kapılarını aralarız. Seninle tanışma umuduyla, bu mektubu yazıyorum.

Sevgiler, Sedat 🙂

SEDATgk
      SEDATgk
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Merhabalar, bu sene pasaport şartı geri geldi mi?

SEDATgk
      SEDATgk