@MySea hyde park 
thesus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
@arnblt tesekkurler, benzer sekilde forumu doldurdum.
Sucsuzlugumu kanitlayan evraki da mahkemeden temin ederek, additional documents olarak ekledim.
31 aralikta doldurdugum n400 formu icin 3 gun sonra biometrik randevusu duzenlwndigine dair bildirim geldi. Biometric randevusu 22 ocak, Umarim tum surec boyle hizli bir sekilde devam eder. -
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
Ayni sehir icinde adres degistiriliyorsa, yani uscis bolgesi degismiyorsa 3 ay bekleme zorunlulugu yokmus.
-
Benim süreç bitti vatandaş olduğum gün pasaporta basvurdum. Herşey cok kolay geçiyor, hani ankarada greencard mülakatına kadar herşeyi gözümüzde nekadar büyüttünümüzü, mülakat sonrası bukadar basit miydi dediğiniz anı düşünün, işte ondan çok çok daha basit geçiyor tüm süreç.
thesus tarafından gönderilen son iletiler
-
Benim süreç bitti vatandaş olduğum gün pasaporta basvurdum. Herşey cok kolay geçiyor, hani ankarada greencard mülakatına kadar herşeyi gözümüzde nekadar büyüttünümüzü, mülakat sonrası bukadar basit miydi dediğiniz anı düşünün, işte ondan çok çok daha basit geçiyor tüm süreç.
-
@tugbafurkan 1. Sorunuza cevap adres degisikligini eyalet ici eyalet disi olarak referans almayin, field office degisiyorsa 3 ay beklemek zorundasiniz.
Uscisten zip kodunuzu girerek field office sorgulayabilirsiniz.
Sonuc olarak guncel adresinizi yazacaksiniz, field office degistiyse 3 ay gecmesini bekleyeceksiniz.
2. Soruya ilki kadar emin olmasamda borcunuz olmamali diye biliyorum, borcunuzu taksitlendirdiyseniz guncel olarak borcunuz yok ise borcum yok diyebilirsiniz -
Ayni sehir icinde adres degistiriliyorsa, yani uscis bolgesi degismiyorsa 3 ay bekleme zorunlulugu yokmus.
-
@arnblt tesekkurler, benzer sekilde forumu doldurdum.
Sucsuzlugumu kanitlayan evraki da mahkemeden temin ederek, additional documents olarak ekledim.
31 aralikta doldurdugum n400 formu icin 3 gun sonra biometrik randevusu duzenlwndigine dair bildirim geldi. Biometric randevusu 22 ocak, Umarim tum surec boyle hizli bir sekilde devam eder. -
Merhaba
Vatandaslik basvurusu icin gerekli sureyi tamamladim, n-400 formunun bir kismini doldurdum.
2022 yilinda ev sahibim tarafindan cok ucuk suclamalarla (oldurmeye tesebbus) iftiraya ugradim.
Kendisiyle ayni evde yasadigim bir kadindi. Sikayet uzerine eve sherrif geldi ve konu ilgili acil bir durum gozukmedigini tam 1 ay sonra zoom uzerinden hearing olacagini soyledi.
Zoom gorusmesinde hakim olayi dismiss etti, detaya girmicem ama kendisiyle 2 dakika konusan herkes sizofren olduguna kanaat getirir, sadece ben degil onlarca kisiye kendisini oldurecegi konusunda iftira atan biri.
Mahkemeden bana olayla ilgili bir sonuç gelmedi. Online olarak dava sonucuna ulasmak istedigimde family law oldugu için public olarak dava detaylarına internet üzerinden ulasamayacagım uyarısı aldım, bu arada aile degildik ki, ev sahibi kiracı ilişkisi dısında hiçbir ilişkimiz yoktu.
Şuan o eyalette yasamıyorum bu dava dosyasını o eyalete gitmeden temin etmem mümkün müdür?
Asıl sorum ise n-400 de bu olay hakkımda bahsetmem gerekiyor mu? Ortada bir case var, suclama var, ama suç yok sonuçta.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler