@meke çok teşekkür ederim cevabın için. Bende alman vatandaşı olduğum için, Almanya’dan alacam mülakat randevusunu. Umarım süreçte bir faydası olup, süreç kısalır
️
Sev Bek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Sev Bek tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@meke çok teşekkür ederim cevabın için. Bende alman vatandaşı olduğum için, Almanya’dan alacam mülakat randevusunu. Umarım süreçte bir faydası olup, süreç kısalır
️ -
@meke merhaba, siz Greencard’ı almanız toplamda ne kadar sürdü şimdi? Bide Türkiye’den mi aldınız randevuyu, tam anlayamadım yazdıklarınızdan. Ve ne zaman oldu sizin süreç?
-
@meke çok teşekkür ederim detayli cevabiniz için
-
@sevilase merhaba, evet ben endüstri mühendisliği okudum ve Senior IT Project Manager olarak çalışıyorum. 8 senelık iş tecrübem var. Bana avukatların geri dönüşü şu şekilde oldu: her yaptığım bir proje için ve aldığım tüm eğitimler için belge sunmam lazım. Ve maalesef kimse geçmişte yaptığı projelerle ilgili proje sonunda belge almaz. Benim ellimde bununla ilgili o yüzden yeterince belge yok. O yüzden onay alma şansım daha düşük olduğunu söylediler. Şu anda ellimde olan belgeleri toparlamaya çalışıyorum. Ona göre yeniden bir değerlendirme yapacağız avukatla.
-
@cyberia merhaba, hangi şirketle çalışmaya karar verdiniz acaba? Bende karar aşamasındayım çünkü.
-
@cyberia merhaba, hangi şirketle çalışmaya karar verdiniz acaba? Bende karar aşamasındayım çünkü.