Yeşil pasaportlarımıza EB-2 NIW vizesi basılabiliyor mu? Yoksa bordo pasaport mu çıkardınız?
mynewlife tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
mynewlife tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
I-140 formunu doldururken isimleri Türkçe karakterlerle mi yazıyoruz yoksa İngilizce karakterlerle mi? Yani Çağla mı yoksa Cagla mı? Hangisi?
-
@Dvr-Clk Teşekkür ederim. Türkiye'den kendimiz money order veya kişisel çek ile ödeyebiliyor muyuz?
-
RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@findesiecle paranin odenememesinin birkac bariz nedeni olabilir. Sizin durumunuzdaki en bariz problem Turkiye'deki bir bankaya ait banka kartini kullanmaniz.
Kredi kartlarindan farkli olarak, kullanacaginiz banka kartinin (debit kart) ABD'deki bir bankaya ait olmasi gerekiyor. (Turkiye'deki bankalara ait kredi kartlarini kullanabilirsiniz)
Kredi karti kullanirken ise en cok karsilasilan problem kartin dolar cekimine acik olmamasi. Sistem, parayi karttan dolar olarak cekeceginden bankanizla konusup kartin buna acik olup olmadigina emin olun.
Bunun disinda enemenizi tavsiye ettigim yontemlerin ilki de , farkli bir web browser kullanarak tekrardan odemeyi denemeniz. Guncel ya da uyumlu olmayan web browser'lar odeme sirasinda hata verdirtebiliyorlar.
Merhaba, bu yazdığınız I-140 formu ödemelerinde de geçerli midir Employment Based visa başvuruları için? USCIS sayfasında Form I-140 için Credit Card ödemelerinde ABD'ye ait bir bankanın kredi kartı ile işlem yapabileceklerini yazmış. Türkiye'deki bir bankadan alınmış kredi kartı bilgilerini Form G-1450'ye yazıp dosyayı postalayabiliyor muyuz? Onlar otomatik mi çekiyorlar, nasıl oluyor?
-
Merhaba. EB-2 NIW dosyasını Türkiye'den gönderenler ve Amerika'da tanıdığı veya avukatı olmayanlar I-140 ödemelerini hangi yolla yaptılar? Ben kredi kartı ile ödemek istiyorum ancak USCIS sayfasında sadece Amerikan bankalarının kartlarının geçerli olduğu yazıyor. Bunun çözümü nedir? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
-
Merhaba. EB-2 NIW dosyasını Türkiye'den gönderenler ve Amerika'da tanıdığı veya avukatı olmayanlar I-140 ödemelerini hangi yolla yaptılar? Ben kredi kartı ile ödemek istiyorum ancak USCIS sayfasında sadece Amerikan bankalarının kartlarının geçerli olduğu yazıyor. Bunun çözümü nedir? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
-
@Dvr-Clk @mrkc Daha önce I-140 paketi için çok sayfayı nasıl düzenleyerek gönderdiğinizi sormuştum. Cevabınız için teşekkür ederim. Tekrar sormak istedim. Dosyamı bitirme aşamasındayım, dosyam yaklaşık 500 sayfa olacak. Oscar sadece 2-prong fastener göstermiş. Ancak bu kadar çok sayfayı bağlayacak bir bağlayıcının Türkiye'de satıldığını görmedim. Siz nasıl bağladınız?
-
EB-2 NIW paketi için I-140 başvurumuzda çocuklar için doğum belgesi koydunuz mu? Doğrudan e-Devlet'ten aldığınız halini mi koydunuz?
-
Merhaba. Elinizde professional plan örneği var mı? Varsa hangi sayfalardan yararlandınız? Bununla ilgili pek bir bilgiye ulaşamadım. Business plan ile ilgili pek çok kaynak var ama professional plan için yok.
-
Yeşil pasaportlarımıza EB-2 NIW vizesi basılabiliyor mu? Yoksa bordo pasaport mu çıkardınız?