• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Lion
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 11
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Lion

@Lion

11
    İtibar
    156
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Lion Takip etme Takip Et

Lion tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Herkese merhaba . http://www.doctorun.com/tr'den randevu aldığımz zaman

başvuru detaylarında,başvuru kategorisi var orada hangi seçeneği seçmemiz lazım. İmmigrant diye düşündüm fakat emin olamadım .

diğer bir sorum 30 günden önce randevu alabiliyor muyuz ? Teşekkürler

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Lion
      Lion
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

crazycells hocam merhabalar forumu youtub'tan buldum. Çok faydalı bir forum. Bayağı ilgi alakalısnız şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Bende evlilik yoluyla amerika'ya gitmeyi bekleyenlerdenim. Benim size nacizane bir kaç sorum olacak. Yakın zamanda NVC'den vize tarihi bekliyorum. Sorum Şu Sayın crazycells; DS260 formunda ve Görüşme Günü Getirilmesi Gereken Belgeler'de geçen mahkeme ve diğer mahkeme kayıtları ile ilgili. Benim 2 tane geçmiş zamanda açtığım davalar var. Bunlardan 1 tanesi elektrik faturalarına yansıyan haksız kayıp kaçak bedelinin iadesi ile ilgili idi ve sonuçlandı.5 sene evvelki bir dava .2. dava ise uçağım rötar yaptı firma 2 gecelik otel masraflarımızı (ben ve eşim) ödemeyi reddetti. Tüketici hakem heyeti aracılığıyla dava açtım haklı bulundum. Masrafları iade aldım.Sonrada firmada karşı dava açtı para iadesi için ve bu dava halen devam ediyor.1. sorum DS260 formunda bunu belirtmelimiyim?

2.sorum görüşme günü bu davalarım ile ilgili evrak götürmeme gerek varmı şimdiden herşey için teşekkürler saygılar...

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Lion
      Lion

@katre ilginiz için teşekkürler.

Lion
      Lion
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@crazycells hoş bulduk bende sizin gibi düşünmüştüm şöyleki;
      GÖÇMEN VİZE BAŞVURU SAHİPLERİ İÇİN YÖNERGELER bu başlıktaki maddelerde'de yazıyor.
      10. MAHKEME VE HAPİS KAYITLARI: Herhangi bir suçtan hüküm giymiş kişilerin daha sonradan suçu affedilmiş veya hüküm para cezasına çevrilmiş olsa dahi mahkeme kayıtlarının asıllarını, İngilizce tercümelerini ve kopyalarını getirmeleri gerekmektedir.

1. DİĞER MAHKEME KAYITLARI: İsim değişiklikleri, yaş düzeltmeleri, evlat edinme gibi işlemlerin mahkeme kayıtlarının asıllarını ve kopyalarının da görüşme gününüzde getirmeniz gereklidir.
        Yani anladığım kadarıyla durumumu kapsayan dava yok. Bu konuda emin olmak istedim.(Bu davalar e devlette de görünüyor)
        Peki bu kararları e-devletten mi alsam yoksa ilgili mahkemelerden mi temin etmem gerek.Tekrardan teşekkürler.
      Lion
      Lion

cevaplarınız için teşekkürler.

Lion
      Lion

@crazycells son olarak mülakat günü istenen evrakların bende olan orjinallerini götürmem gerekiyor. Peki eşimin A.B.D den gönderdiği belgeleri isteyip yanımda götürmeme gerek var mı ?

Lion
      Lion

@crazycells İlgi alakanız için teşekkürler.

Lion
      Lion

@berry IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak) içinde söyledi:

@lion merhaba. Biz de aynı durumdayız.Size ne zaman iptal bilgisi içeren e-mail geldi? Hemen ardından mı yeni tarihi verdiler size?
      Dün mail aldım randevuyu da hemen başka tarihe verdiler.

Lion
      Lion

crazycells haklısın itiraz ettim personel eksikliği varmış değişen bir şey olmadı. Bu arada randevu mektubunun güncel olanını print etmek gerekiyormuş konsolosluk çalışanı bilgi verdi. Unutan arkadaşlar varsa akıllarında olsun.

Lion
      Lion

@crazycells tamamdır. Teşekkürler. Allah herkese sabır versin.

Lion
      Lion

Lion tarafından gönderilen son iletiler

@berry Rica ederim. IR1

Lion
      Lion

@crazycells tamamdır. Teşekkürler. Allah herkese sabır versin.

Lion
      Lion

@crazycells birşey sormak istiyorum randevu mektubunu konsolosluk güncel tarihlisini bana mail olarak gönderdi.Link olarak değil şimdi ben mail sayfasını print edersem bir sıkıntı olmaz dimi teşekkürler

Lion
      Lion

crazycells haklısın itiraz ettim personel eksikliği varmış değişen bir şey olmadı. Bu arada randevu mektubunun güncel olanını print etmek gerekiyormuş konsolosluk çalışanı bilgi verdi. Unutan arkadaşlar varsa akıllarında olsun.

Lion
      Lion

@berry IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak) içinde söyledi:

@lion merhaba. Biz de aynı durumdayız.Size ne zaman iptal bilgisi içeren e-mail geldi? Hemen ardından mı yeni tarihi verdiler size?
      Dün mail aldım randevuyu da hemen başka tarihe verdiler.

Lion
      Lion

Arkadaşlar merhabalar. Vereceğniz cevaplardan dolayı şimdiden teşekkürler. ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak sürecindeyim.25-04-2019 konsoloslukta vize mulakatım var idi. Şuan itibariyle randevum 30-05-2019'a alındı.Sebebi ise personel yetersizliğiymiş sorum şu; bu durumu yaşayan oldumu ? Bu normal bir durum mu? İtraz şansı var mı ?

Lion
      Lion
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

crazycells böyle durumlar(tarihin öne çekilmesi) olabiliyormu ? Sebebi nedir sizce ?
      teşekkürler

Lion
      Lion

Sağlık randevusunu önceki tarih (25 nisan) e göre almıştım. Yeni gelen mailde 5 nisan a çekilmiş bu durumda hangi tarih geçerli ve bundan nasıl emin olacam ?
      teşekkürler.

Lion
      Lion

@crazycells ankaraya sağlık raporu için uçak bileti almıştım 21-25 mart arası .

Lion
      Lion

Arkadaşlar bende bir konuda yardım rica edecektim.
      25 nisan konsolosluk randevum bugün bana gelen e.mail ile 5nisana çekilmiş bende daha önce sağlık randevusu gidiş dönüş uçak bileti aldım. biraz şaşkınım ne yapmam gerek teşekkürler.

Lion
      Lion