@denizaker ben bu kadar uzayacağını göze almıştım.cekiliş durumu da garanti değil.E2 sonu yine eb3 yapmak lazım greenkart için.o yüzden ben eb3 others works olarak süreci Ağustos 2023 de başlattım.atta bu hafta ev alacağım.hayatımı sürece göre yönetmiyorum.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
musti45 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@pigaro benide ekleyin Charleston a
musti45 tarafından gönderilen son iletiler
-
@denizaker ben bu kadar uzayacağını göze almıştım.cekiliş durumu da garanti değil.E2 sonu yine eb3 yapmak lazım greenkart için.o yüzden ben eb3 others works olarak süreci Ağustos 2023 de başlattım.atta bu hafta ev alacağım.hayatımı sürece göre yönetmiyorum.
-
@Riethian merhaba benim de Finansbank da dolar.siz en paraya doları nasıl yolladiniz.
-
@pigaro benide ekleyin Charleston a