@deep_blue green cardı gelmesini dört gözle bekliyorum r-entry başvuracağım çünkü bakalım sabır..
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Yasemin Demirel
@Yasemin Demirel
Yasemin Demirel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@datanist teşekkür ederim önümdeki hafta 4.haftaya gireceğim bakalım güncelleme yaparım.

-
green cardım hala adresime gelmedi amerikaya girişimin 3.haftasını doldurdum gecikme durumu neden olur bu durumda ne yapmalı
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
merhaba ben temmuz ayında ilk girişimi yaptım bugün 3.haftamı doldurdum türkiyeye geri dönmem gerektiği için r entry yapacağım başvuruyu yaptıktan sonra en fazla 1 ay daha kalabilirim çünkü üni öğrencisiyim ve mecburen dönmem gerekiyor. 1 ayda işlemler halledilir mi ve bu sürede bitmezse süreci türkiyeden devam ettirme şansım var mı ne yapabilirim bu durumda