• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ASFALTREİS
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ASFALTREİS

@ASFALTREİS

3
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ASFALTREİS Takip etme Takip Et

ASFALTREİS tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Bende eşimle bugün sabah girdim mülakata biraz sıra vardı en dış kısımda baya oturduk mülakattan çıkanlar önümüzden geçiyordu çocuklu aileler, çiftler, yalnız gelener 40-50 kişi çıkış yaptı hemen hemen hepsinin elinde pasaportları ve beyaz bir kağıt vardı muhtemelen red almışlar yanımıza oturanlar güvenliğe sordular onay oranlar nasıl diye oraya giden gelmediği için 600 kişide 20 kişiye filan onay çıkıyor bu aralar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mülakattan çıkan hemen hemen herkeste o beyaz kağıdı ve pasaportlarını gördüm 1-2 kişide yoktu sanki ceplerine koymadılarsa ayrıca sıra bekleyenlerin hepsinin yüzü asık ve endişeliydi sanki hayatın sonuymuş gibi bence ne olursa olsun güler yüzlü rahat olmak lazım ayrıca hiçbir evrak sormadılar sadece abd ye neden gitmek istiyorsunuz, orada nereye gideceksiniz, ne iş yapıyorsunuz, daha önce yurtdışında bulundunuz mu ve hangi ülkelere gittiniz başka birşey sormadılar herkes için hayırlısı olsun

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      ASFALTREİS

@tufank yeşil paspaort başvurusunda sizde eski paspaortlar görülüyor bunları iptal etmemiz gerekli demişlerdi bende evde olduğunu söylemiştim o zaman ya getirin öyle başvurunuzu alalım ya da biz burdan iptal edelim demişlerdi bende iptal edin demiştim onlarda kayıp iptal girmişler süreç bu şekilde oluştu
      ds160 formunda da pasaport kaybettiniz mi kısmına baktım sadece kaybolan pasaport numarasını hangi ülkede kaybettiğini ve konuyla ilgili açıklama kısmı girmişler onları istiyor polis tutanağı filan geçmiyor artık kadere kısmet randevuma baya kısa zaman kaldı zaten o pasaportları da götüreceğim hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

A
      ASFALTREİS

ASFALTREİS tarafından gönderilen son iletiler

herkese merhaba Bende eşimle bugün sabah girdim mülakata biraz sıra vardı en dış kısımda baya oturduk mülakattan çıkanlar önümüzden geçiyordu çocuklu aileler, çiftler, yalnız gelener 40-50 kişi çıkış yaptı hemen hemen hepsinin elinde pasaportları ve beyaz bir kağıt vardı muhtemelen red almışlar yanımıza oturanlar güvenliğe sordular onay oranlar nasıl diye oraya giden gelmediği için 600 kişide 20 kişiye filan onay çıkıyor bu aralar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mülakattan çıkan hemen hemen herkeste o beyaz kağıdı ve pasaportlarını gördüm 1-2 kişide yoktu sanki ceplerine koymadılarsa ayrıca sıra bekleyenlerin hepsinin yüzü asık ve endişeliydi sanki hayatın sonuymuş gibi bence ne olursa olsun güler yüzlü rahat olmak lazım ayrıca hiçbir evrak sormadılar sadece abd ye neden gitmek istiyorsunuz, orada nereye gideceksiniz, ne iş yapıyorsunuz, daha önce yurtdışında bulundunuz mu ve hangi ülkelere gittiniz başka birşey sormadılar herkes için hayırlısı olsun

A
      ASFALTREİS

Bende eşimle bugün sabah girdim mülakata biraz sıra vardı en dış kısımda baya oturduk mülakattan çıkanlar önümüzden geçiyordu çocuklu aileler, çiftler, yalnız gelener 40-50 kişi çıkış yaptı hemen hemen hepsinin elinde pasaportları ve beyaz bir kağıt vardı muhtemelen red almışlar yanımıza oturanlar güvenliğe sordular onay oranlar nasıl diye oraya giden gelmediği için 600 kişide 20 kişiye filan onay çıkıyor bu aralar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mülakattan çıkan hemen hemen herkeste o beyaz kağıdı ve pasaportlarını gördüm 1-2 kişide yoktu sanki ceplerine koymadılarsa ayrıca sıra bekleyenlerin hepsinin yüzü asık ve endişeliydi sanki hayatın sonuymuş gibi bence ne olursa olsun güler yüzlü rahat olmak lazım ayrıca hiçbir evrak sormadılar sadece abd ye neden gitmek istiyorsunuz, orada nereye gideceksiniz, ne iş yapıyorsunuz, daha önce yurtdışında bulundunuz mu ve hangi ülkelere gittiniz başka birşey sormadılar herkes için hayırlısı olsun

A
      ASFALTREİS

@meno_07 teşekkürler cevap için alabildiniz mi vizeyi acaba onay oran nasıldı

A
      ASFALTREİS

@tufank merhaba vize mülakatı tarihim kasım 2024 dü ondan dolayı ds 160 formuna amerika gidiş tarihini tahmini ekim 2024 diye belirtmiştim ama bu süreçte randevu tarihini erkene çekme fırsatı buldum yarın randevum var abd ye ne zaman gideceksiniz diye sorarlarsa yine seneye ekim ayında diye mi belirteyim yoksa daha erken bir tarih mi söyleyim bir de ben turistik amaçlı ziyaret etmek istiyorum ama daha tam tarih belirlemedim ziyaretimle ilgili bir hikaye oluşturmalı mıyım gezeceğim yerleri ezberleyip öyle mi gideyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

A
      ASFALTREİS

merhaba vize mülakatı tarihim kasım 2024 dü ondan dolayı ds 160 formuna amerika gidiş tarihini tahmini ekim 2024 diye belirtmiştim ama bu süreçte randevu tarihini erkene çekme fırsatı buldum yarın randevum var abd ye ne zaman gideceksiniz diye sorarlarsa yine seneye ekim ayında diye mi belirteyim yoksa daha erken bir tarih mi söyleyim bir de ben turistik amaçlı ziyaret etmek istiyorum ama daha tam tarih belirlemedim ziyaretimle ilgili bir hikaye oluşturmalı mıyım gezeceğim yerleri ezberleyip öyle mi gideyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

A
      ASFALTREİS

@aslanaslan nüfustan öğrenebilirsin

A
      ASFALTREİS

@tufank yeşil paspaort başvurusunda sizde eski paspaortlar görülüyor bunları iptal etmemiz gerekli demişlerdi bende evde olduğunu söylemiştim o zaman ya getirin öyle başvurunuzu alalım ya da biz burdan iptal edelim demişlerdi bende iptal edin demiştim onlarda kayıp iptal girmişler süreç bu şekilde oluştu
      ds160 formunda da pasaport kaybettiniz mi kısmına baktım sadece kaybolan pasaport numarasını hangi ülkede kaybettiğini ve konuyla ilgili açıklama kısmı girmişler onları istiyor polis tutanağı filan geçmiyor artık kadere kısmet randevuma baya kısa zaman kaldı zaten o pasaportları da götüreceğim hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

A
      ASFALTREİS

@tufank cevap için teşekkür ederim sistemden kontrol ettirdiğimde kayıp gözüküyor benim çekincem vize mülakatında kayıp pasaport başvurunuz gözüküyor ama forumda yazmamışsınız derler mi ondan dolayı sordum yeni forma ihtiyaç var mıdır diye zaten sonuç olarak kayıp yazılan pasaportda elimde her halukarda onu da götüreceğim bu yüzden red almak istemem açıkçası 185 dolar oldu başvuru ücreti

A
      ASFALTREİS

Merhaba benim bir sorum olacaktı eşimle bende daha önceden bordo pasaport vardı ikisininde süresi 2018 de bimişti geçen sene yeşil pasaport aldık ama başvuru yaparken eski bordo pasaportlarımızı yanımızda götürmediğimiz için onlara KAYIP tan İPTAL girdiler sisteme bizde DS160 formunu doldururken hiç pasaport kaybettinizmi diye bir soru vardı HAYIR ı işaretledik çünkü pasaportlar evde duruyor yanlış bilgi vermek istemedik ama her ne kadar pasaportların süresi çoktan geçsede sistemde KAYIP gözüküyor bu durum bize mülakatda sıkıntı doğurur mu acaba formu yenilemek gerekir mi ? bildiğim kadarıyla kayıp olan pasaportlar İnterpole bildiriliyormuş oradan görüp pasaport kaybetmişsiniz neden bilgi vermiyorsunuz diyebilirler mi cevap verirseniz çok sevinirim

A
      ASFALTREİS