@Serapp aslında burda mal varlığımı anlatmak istemedim. Yani beni Türkiye’de bağlayan işim , evim , kiraya verdiğim bir kaç yer var . Neden Amerika’da kalmak isteyim anlamında yazdım .
HakanAksoy01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
HakanAksoy01 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Serapp aslında burda mal varlığımı anlatmak istemedim. Yani beni Türkiye’de bağlayan işim , evim , kiraya verdiğim bir kaç yer var . Neden Amerika’da kalmak isteyim anlamında yazdım .
-
Merhaba . Ben 15 yıldır amerika firmasında çalışıyorum. Evliyim ve 3 çocuğum var (8-10-12 yaş) . Amerika turist vizesi için başvuruda bulunacağım. Benim amcam 5 yıl önce Amerika’ya yasal yollarla gitti(evlendi) sonra oradayken Green kart çıktı . Ben ds 160 formuna bunu yazmalımıyım. Yada vize mülakatında sorduklarında bunu söylemelimiyim bilemiyorum . Red sebebi olabilir diyorlar . Biz önce eşimle vize alacağız 3-4 ay sonrada çocuklara vize almayı düşünüyoruz. Sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum . Maddi sıkıntım yok Türkiye’de üzerime 1 ev 2 kiraya verdiğim iş yeri ve bir arabam var . Bankada da 30-40k dolar param her zaman olur . Lütfen tavsiye verirseniz sevinirim . İlk vize görüşmemde çocukları götüreceğimi söylemeyeceğim . 14 yaş altı oldukları için bize vize verirlerse onlara direkt çağırmadan onaylıyorlarmış .Yani ben oraya amcamın yanına yerleşmeye gidiyorum gibi anlarlarmı olayı . Öyle bir niyetim olmasada çok önemli diyorlar .