Selamlar, Hızlı bir sorum olacaktı sadece emin olmak için soruyorum. Green card çıkmış kişiler tekrar green card başvurusunda bulunabiliyor muydu bilgisi olan var mıdır? Araştırdığım kadarıyla yapabiliyorlar fakat direk deneyimlemiş birisi varsa daha kesin bilgi benim için.
Mel Demir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Mel Demir tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar, Hızlı bir sorum olacaktı sadece emin olmak için soruyorum. Green card çıkmış kişiler tekrar green card başvurusunda bulunabiliyor muydu bilgisi olan var mıdır? Araştırdığım kadarıyla yapabiliyorlar fakat direk deneyimlemiş birisi varsa daha kesin bilgi benim için.
-
@ozzy22 bir soru daha sorabilir miyim. Mesela Almanya için dosyamı taşımak istesem Almanya’daki Türk konsolosluğuna mı taşımam gerekiyor. Ülke farketmeksizin Türk konsolosluğu olacak diye anladım ama biliyorsan bilgilendirebilirsen çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

-
@ozzy22 teşekkürler
2023 excelinde İstanbul’da yaşamasına rağmen Viyana’dan randevu alan çok kişi gördüm tabi yanlış anlamadıysam olayı öyle görünüyordu o yüzden bunu yapanlar olmuş anladığım kadarıyla. -
Merhaba
Merak ediyorum acaba daha önce duyan olmuş mudur. Eğer vize randevusu alamazsak ikametgah türkiye olmasına rağmen Avrupa’nın herhangi bir şehri ile değiştirebilir miyim? Mesela daha hızlı randevu gelecek bir şehir ile değiştirmek gibi. Teşekkürler