• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. enesyucel
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 25
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

enesyucel

@enesyucel

15
    İtibar
    116
    Profil Görüntülemeleri
    25
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum AVUSTURALYA - SYDNEY Yaş: 33

enesyucel Takip etme Takip Et

enesyucel tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaslar burddaki bana cevap veren yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum ap surecinde olan vizem bugun issued oldu umarim mulakatini bekleyen herkes tarihini alip apye kalmadan vizelerini alir. benim ap surecimin nedeni ve isleyis surecini sizinle paylasmak isterim.
      oncelikle ap kalma sebebim avusturalya police check'ini yanlis ibare ile almam oldu imgration olarak almam gerekirken ben overseas visa olarak aldim
      surec ise evragin digitalini 2 gun sonra alabildigim icin anca email atabildim 2 gun icinde daha sonra evragin basili olanini 2 haftta sonra elime gecer gecmez yolladim. evrak ellerine gectikten sonra her 2 gunde bir tarih degisse bile refused yaziyordu. 15 subatta evragim sonunda ap oldu ve bugun basildi. umarim yeterince aciklayici olmustur.
      son kez bana yardimci olan herkese cok ama cok tesekur ederim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      enesyucel
    • RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@lumos anladim tesekkur ediyorum cok sagolun

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      enesyucel

merhaba. ben dv24 talıhlısıyım. yakın zamana kadar pcım bozuk oldugu ıcın ev arkadasımın laptounu kullanarak ıslemlerı yaptım. kendıyle aramızın baya bozulmasından dolayı formumu ctırabılecegını bıle dusunuyorum boyle bır durumda bana form actırma talebı ıcın maıl gelır mı acaba

E
      enesyucel

@Beykentli cevabiniz icin cok tesekkur ederim gercekten aklimi kurcalayan bir konuydu

E
      enesyucel

@Beykentli bilgi icin tesekkur ediyorum ben burdaki eski talihlilere sordugumda apostil yaptiradiklarini soylediler ama ben yaptirayim o zaman cok tesekkurler uyari icin

E
      enesyucel

arkadaslar merhaba bende sydeneyden police check yuzunden dolayi ap ye kalmistim police ceheck anca alip sali gunu anca gonderebildim 2 hafta surdu surec burda sistemden dolayi. visa status check yaptigimda hep last update olarak mulakat tarihi yaziyordu bugun kontrol ettigimde last update olarak bugunun tarihi yaziyordu ve hala refused yaziyor ama herhangi bir bilgi almadim bilgisi olana sureci bilene herhangi biri lutfen benle bilgi paylasabilirmi suana cok korkmus ve gergin bir durumdayim eger yanlis bir sey yazdiysam ozur dilerim

E
      enesyucel

@gucarslan cok tesekkurediyorum cok sagolun

E
      enesyucel

@Hope-Breaker bende ayni durumdayim beklemede suan durumum ama evraklar gonderildiginde islemi anca size yolladiklari mail uzerinden visa statuse bakarak takip edin cok cevap verebilecek bilgi sahibi degilim ama suan tam olarak yasadiginiz stressi algilayabiliyorum bekleyin bence bende iki kere guncelleme oldu hala refused yaziyor ama surec boyle isliyormus sakin kalin

E
      enesyucel

enesyucel tarafından gönderilen son iletiler

arkadaslar burddaki bana cevap veren yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum ap surecinde olan vizem bugun issued oldu umarim mulakatini bekleyen herkes tarihini alip apye kalmadan vizelerini alir. benim ap surecimin nedeni ve isleyis surecini sizinle paylasmak isterim.
      oncelikle ap kalma sebebim avusturalya police check'ini yanlis ibare ile almam oldu imgration olarak almam gerekirken ben overseas visa olarak aldim
      surec ise evragin digitalini 2 gun sonra alabildigim icin anca email atabildim 2 gun icinde daha sonra evragin basili olanini 2 haftta sonra elime gecer gecmez yolladim. evrak ellerine gectikten sonra her 2 gunde bir tarih degisse bile refused yaziyordu. 15 subatta evragim sonunda ap oldu ve bugun basildi. umarim yeterince aciklayici olmustur.
      son kez bana yardimci olan herkese cok ama cok tesekur ederim

E
      enesyucel

@gucarslan cok tesekkur ediyorum 3 kere tarih guncellemesinden sonra bugun ap ye dondu durumum

E
      enesyucel

@lumos anladim tesekkur ediyorum cok sagolun

E
      enesyucel

merhaba arkadaslar sabika kaydindan dolayi kaldigim ap surecinde 3 kez tarih guncellendi ve hala bekliyorum insan inanilmaz geriliyor bu surece giren biri varsa yada bilen varsa ap surecleri issued yada ap olana kadar kac kere tarih guncellendigini hatirlayan varmi acaba

E
      enesyucel

@Hope-Breaker bende ayni durumdayim beklemede suan durumum ama evraklar gonderildiginde islemi anca size yolladiklari mail uzerinden visa statuse bakarak takip edin cok cevap verebilecek bilgi sahibi degilim ama suan tam olarak yasadiginiz stressi algilayabiliyorum bekleyin bence bende iki kere guncelleme oldu hala refused yaziyor ama surec boyle isliyormus sakin kalin

E
      enesyucel

@akincetin cok tesekkurler bende burayi kullaniyordum baska bir yer var saniyordum yinede bilgi paylasiminz icin cok tesekkur ederim zamninizi caldim kusuruma bakmayin

E
      enesyucel

@gucarslan tekrar tesekkur ediyorum

E
      enesyucel

@akincetin cok tesekkur ediyorum ben ikisi arasindaki farki bilmiyorum ve nasil kontrol edebilirim acaba bir link varsa atabilirmisiniz yada bana biraz acabilirmisiniz

E
      enesyucel

@gucarslan cok tesekkur ederim ve cok ozurdilerim darladim sizide bu surecte hakkim olmadan sadece hic bir bilgim olmadan bu pozisyon cok gergin ve yipratici geciyor gercekten cok sagolun ve ozurdilerim

E
      enesyucel

@gucarslan tekrar rahatsiz ediyorum cok ozurdilerim. bugun tekrar kontrol ettim bugun tarihi ile bir kez daha satatu check yaptigimda tekrar guncellenmis fakat hala refused yaziyor bu hala normal bir durummu yoksa ben red mi yedim acaba?

E
      enesyucel