• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. A K 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 29
    • En İyi 13
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

A K 0

@A K 0

22
    İtibar
    38
    Profil Görüntülemeleri
    29
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

A K 0 Takip etme Takip Et

A K 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Merhaba

Uçuşa 2 gün kala pasaportlarımız bu gün elimize ulaştı, buradan fikir edinerek yetişeceğini düşünüp başvurduğum için ben de tarihleri başkalarına yardımcı olması için ekliyorum:

Başvuru tarihi: 14 Temmuz
      Parmak izi davet: 14 Temmuz Cuma
      Parmak izi verme: 17 Temmuz Pazartesi
      IRCC sitede parmak izi verildi bilgisi : 27 Temmuz
      Vize onayı: 22 Ağustos
      VFS elden pasaport teslimi: 23 Ağustos
      Pasaport işlemde bilgisi : 24 Ağustos
      IRCC sistemde vize basıldı güncellemesi: 11 eylül
      Pasaport'un VFS'ye gönderim ve varış maili: 12 Eylül
      Pasaport teslim alma: 13 Eylül

Dilediğiniz gibi sonuçlanır umarım

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

Eşimle 24 eylülde yaptığımız başvuru bu gün 4 ekimde onaylandı, 3 yıl çalışma izni verdiler. hiç bir ek belge göstermeden, sadece minimum ister belgeleri sunduk. Yani danışmana vs ihtiyacınız kesinlikle yok.

Ne vize, ne de ts2023 için danışman hizmeti aldık.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@dlnsr, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu

arkadaşlar turiste başvuru yaptım , abd vizem var, 24ünde biometric randevum var. merak ettigim sey su, eger turist vizem geç gelirse, türkiyeden canada calısma iznine online basvuru oluyor mu, bazı danısmanlar tr içi de çalışma iznine başvuruluyor diyor bazıları kanadaya giriş şart diyor, konuyla ilgili net bilgisi olan nedir? resmi sitede kanada dışında olanlar da başvurabilir gibi bir yazı yazıyor. cevaplarsanz cok sevınırım

Resmi sitede temporary visa için çok net bir şekilde "in canada" ibaresi mevcut. Kanada'da bulunan geçerli bir visitor visa sahibi olan kişiler için bu durum geçerli.

Kanada dışından yapabileceğiniz ise sadece Permanent Resident başvuruları, ona bir kolaylık var. ancak bu başvuru çeşidi kabul garantisi içermiyor, normal başvuru olarak değerlendiriliyor. Buna sağlanan Tek kolaylık pasaportsuz/eksik belgeli başvuruya izin veriyorlar ya da kabul aldıysanız kanayada pasaportsuz gidebiliyorsunuz depremde kaybolmuş olabilir diye.

Benim sitede yazanlardan anladığım bu şekilde.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@ibrahimasar hocam süre ortalama, yani adamlar geriye dönük belirli bir sürede onay süreci tamamlanan herkesin ortalamasını alıp yazıyorlar. Fikir versin diye. Orada ortalama 110 yazıyorsa %80 ihtimalle 80-140 gün arası sonuçlanacak diye beklentiye girmek gerekir normal dağılımdan. Başvuruların %20'si de 200 gün, 30 gün gibi daha ender sürelerde sonuçlanacaktır.

Ayrıca yazan iş günü değil takvim günü.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@gökhanbilgili niyet mektubu başka yerden alınan bir doküman olmadığı için yeminli tercüman gerektirmez. İngilizce yazın verin, kendi beyanınız zaten, başvuruda sizin.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@eray96 benim başvurumda da aynı bu şekilde oldu, daha sonra güncelleniyor site. Completed'a geçiyor.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@eray96 17sinde verdim parmak izi, ayın 27'sinde "your action is required" kalkıp "submitted" oldu. Ben de şüphelenmiştim, VFS ile iletişime geçtiğimde bekleyin demişlerdi.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

Turist vizesi:
      14 temmuz başvuru
      17 temmuz biometrics
      22 ağustos pasaport isteği ile onaylandı.

Dip not: turist vizeleri değerlendiriliyor 2. Öncelik olarak.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@cruelboys hayır deprem bölgesi değil. Başvuru mektubumu da turistik gezi olarak belirttim.

Abd vizem vardı.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@esslck processing time biometric verilen tarih ile başlıyor, 12 temmuz olarak hesaplamak gerekli. Biometric verilen hafta processing time ne ise o referans aslında, sonradan önceliği yüksek başvurular çok fazla olursa o biraz uzatabilir.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

A K 0 tarafından gönderilen son iletiler

@mrme12 hocam bu işin kuralı çok basit

Kanada dışında yapılan Vize başvurusunda niyet turistlik, kanada içinde yapılan ts2023 başvurusunda niyet çalışmak olarak doldurulacak her şey.

Vize kontrolü yapan ve ts2023 kontrolü yapan kişiler tamamen bir birinden bağımsız misyonlarla kontrol yapıyorlar.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@ibrahimasar hocam süre ortalama, yani adamlar geriye dönük belirli bir sürede onay süreci tamamlanan herkesin ortalamasını alıp yazıyorlar. Fikir versin diye. Orada ortalama 110 yazıyorsa %80 ihtimalle 80-140 gün arası sonuçlanacak diye beklentiye girmek gerekir normal dağılımdan. Başvuruların %20'si de 200 gün, 30 gün gibi daha ender sürelerde sonuçlanacaktır.

Ayrıca yazan iş günü değil takvim günü.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@bunebicimbahane parmak izi verdiğiniz güm yazan sayı sizin için geçerli olan ortalama süredir.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@Forsted randevusuz gidiyorsunuz pasaport teslimi için. VFS çalışanı bize 1-2 gün daha hızlı bizimle teslimi demişti.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@aksinaletinsan

Kanada'ya gelmeden başvurmak diye bir durum yok. Başvuru geçerli bir vize ile kanada'ya giriş yapmanızın ardından yapılabiliyor. Kaçak yollarla giriş yapıldığında da mümkün değil.

Başvuru yapıp geri dönüş ile ilgili durumu bilmiyorum, biz 2 aylığına gelmiştik başka bir sebeple, gelmişken başvurduk.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

Eşimle 24 eylülde yaptığımız başvuru bu gün 4 ekimde onaylandı, 3 yıl çalışma izni verdiler. hiç bir ek belge göstermeden, sadece minimum ister belgeleri sunduk. Yani danışmana vs ihtiyacınız kesinlikle yok.

Ne vize, ne de ts2023 için danışman hizmeti aldık.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@grounddreamer biz de öyle düşündük, başvuru kolay gözüküyor o yüzden yapıp döneceğiz. Dediğiniz gibi dünyanın 1001 türlü hali var.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@nbbyr çok teşekkürler evet TS2023 için gitmiyoruz, 2.5 ay sonra döneceğiz.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

Merhaba

Uçuşa 2 gün kala pasaportlarımız bu gün elimize ulaştı, buradan fikir edinerek yetişeceğini düşünüp başvurduğum için ben de tarihleri başkalarına yardımcı olması için ekliyorum:

Başvuru tarihi: 14 Temmuz
      Parmak izi davet: 14 Temmuz Cuma
      Parmak izi verme: 17 Temmuz Pazartesi
      IRCC sitede parmak izi verildi bilgisi : 27 Temmuz
      Vize onayı: 22 Ağustos
      VFS elden pasaport teslimi: 23 Ağustos
      Pasaport işlemde bilgisi : 24 Ağustos
      IRCC sistemde vize basıldı güncellemesi: 11 eylül
      Pasaport'un VFS'ye gönderim ve varış maili: 12 Eylül
      Pasaport teslim alma: 13 Eylül

Dilediğiniz gibi sonuçlanır umarım

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0

@Batın-Çolak evet var, vfs görevlileri bu güne kadar hiç yeşil pasaport reddi görmediklerini söylediler.

Kanada içinde yayımlandı
      A K 0
      A K 0