@Emre08 merhaba arkadaşınız erkek ve bekar mıydı? Son zamanlarda bu profile direkt red verdiklerini duyuyorum tek başına başvurmak dezavantajmış aileler daha çok alıyor vize sanırım okuduklarımdan bunu çıkardım
iremali3535 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@kıvanç Ağustos vize bülteninde f2A greencard eşlerinin bekleme süresi 6 yıla çıktı
-
@kıvanç Bir şey daha sormak istiyorum, siz daha önce yurtdışına çıkmış mıydınız acaba yurtdışı gezisi yapsam yine de turist vizesi vermezler mi şu an tüm Avrupa’yı gezmeyi düşünüyoruz sırf vize alabilmek için bir de alamazsak yaptığımız masrafla kalacağız

-
@kıvanç Biz de süreci bekleme taraftarıydık fakat 6 yıla çıktı bekleme süresi. Bu bizi mahvetti açıkçası 6 yıl beklemek korkunç geliyor. Sizinki de umarım bir an önce halledilir. İkinci aşamayı Abd’de devam edebileceğimiz bir vize türü olduğunu öğrendik ama tam ne olduğunu bilmiyoruz. Siz de danışmanınıza bunu bir sorun isterseniz
-
@kıvanç
Merhaba, biz de eşimle şu an tam bu süreçteyiz. Ben Türkiye’deyim o abd de greencardlı. F2a uzun sürdüğü için 130 formunu doldurmadık turist vizesiyle denemek istiyoruz. Siz başka yol bulabildiniz mi acaba