• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mehmet K.
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mehmet K.

@Mehmet K.

9
    İtibar
    61
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mehmet K. Takip etme Takip Et

Mehmet K. tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşalar,
      2023 Kasım ayından itibaren başlamış olduğum dosya transfer harbine bende katılanlar arasındaydım. Viyana konsolosluğu ile ilk mailleşmem 28.12.2024 tarihinde M77 kodla olmuştu, lakin bu mailime cevap gelmemişti. Durmak yoktu tabi 08.01.2024 tarihinde tekrar mail attım yine M77 den yine cevap gelmedi :(( pes etmek mi asla :)) 10.01.2024 de yine M77 den devamdı savaşa maalesef buna da cevap gelmedi :)) sonra ne oldu ise 16 gün ara vermişim büyük ihtimal diğer konsolosluklara saldırıyorum, 26.01.2024 de yine M77 den mail atmışım ve buna cevap geldi ama red cevaptı :(( durmak yok devam :)) 06.02.2024 ve 29.02.2024 de yine mail atmışım M77 den yine red gelmişti. Kısaca arkadaşlar 04-11-26.03.2024 tarihli yazdıklarıma hepsine red geldi sonra 23.04.2024 yine red sonra 03-13.05.2024 de yazdığıma ise hiç cevap gelmedi çünkü engelledim :)))) gelen red cevaplar dosyan aktif değil ve kota dolu gibiydi, ve nihayetinde Nisan da dosyam aktif oldu durmak yoktu gmail den yazmaya başladım bu sefer de bayram sonrası 15.04.2024 tarihinde yazdım tüm mailleşmelerimi klasör yapıp durumu tek tek izah edip yazdım dosyam aktif vizem var ne isterseniz mevcut dedim :)) ve ne hazin ki yine red geldi aynı gün
      Vienna Immigrant Visas
      15 Nis 2024 10:56
      Sevgili DV başvuru sahibi, E-postanız için teşekkür ederiz. DV mülakat randevuları için kapasitemiz dolmuştur ve DV davanızı daha fazla işleme almak üzere kabul edemiyoruz.)
      tamam dedim artık pes ettim viyana için daha bir şey yazmadım. Ve bu işi artık bırakmıştım ta ki 18. 04.2024 tarihi sabahına kadar, bir baktım gmail den bir bildirim (Vienna Immigrant Visas
      18 Nis Per 10:52
      Sayın Keskin Bey,
      DV davanızın Viyana'daki ABD Konsolosluğu'nda işleme alınmasını kabul edeceğiz ve KCC davanızı ofisimize aktaracaktır.
      Davanız görüşmeye hazır olduğunda, daha fazla bilgi için sizinle tekrar iletişime geçeceğiz. o anı ömrüm boyunca unutmam :))))))))))
      sonrası malum işte 25 haziran mülakat 17 haziran sağlık randevumuz oldu,

sağlıkta tek sorun şu oldu hanımın polio aşısı aslında insanlarda 3 doz olması gerekmiş biz tek do zile gittik bunda sorun yoktu ama randevu tarihi ile tek doz yapım tarihi 26 gün aşmıştı hanım erken oldu aşılarını vakti olduğu için. doktor bir doz daha vuralım dedi tek doz yapalı baya olmuş dedi yani mülakat tarihine yakın yapılması gerek aşıların. ve antikor testinde orta değer çıkan sonuçları pozitif kabul ediyorlar. Bir günde sonuçlandı akciğer filmi de dahil.
      Vize mülakatı ise saat 13.00 da içeri girdik telefonla yanımızda tercüman da vardı işimi riske atmamak için viyana Türk konsolosluğundan mail yolu ile yardım istedim onlarda bana Avukat beyi önerdi Almanca İngilizce Türkçeye tercümandı. Dosyaları teslim ettik,
      Asıl talihli benim,
      Adli sicil arşivli ing çevirili,
      260 Ds onay formu,
      Abd de yaşayacağımız adres teyidi yapıldı,
      Diplomam Hem lise ing çevrili hem üniversite ing çevrili, ( E devletten mümkünse mezuniyet belgelerini de alın)
      Mal ve Para beyanı, hiç bakmadı
      Form A Form B,
      Evlilik cüzdanı ilk dört sayfası,
      İki Adet fotoğraf,
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği aile olsun,
      Dv program sayfası,

Eşim iç,n,
      Form A Form B,
      İki Adet fotoğraf,
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği Aile olsun
      Diplomam Hem lise ing çevrili hem üniversite ing çevrili, ( E devletten mümkünse mezuniyet belgelerini de alın).
      sonra Türk asıllı olan memur hanım geldi keskin Mehmet hoş geldiniz dedi ve güldük :)) çünkü tüm mailleri okuyor ve biliyor herkesin :)),
      dosyaları teslim ettikten sonra tercümanım ile o hanım efendi baya konuştular çünkü tanıdık çıktılar :)) sonra vezneye para ödeyin gelin dediler hemen ödedik sonra yemin ettik bize pek bir şey sormadılar sadece mesleğimizi ve orada ki planımızı sordular. Okey süper okey süper dediler ve bayrağı aldık :))) sonra o Türk asıllı dünya meleği kadın ne zaman gideceksiniz dedi bende henüz buradayım dedim tamam olsun yarın mail gelecek gel al pasaportunuzu dedi. Her mailim sonunda kalp işareti yapmıştım :)) orada elimle kalp işareti yaptım kendisi bendi sizi diyerek uğurlandık.
      Konsolosluk ile mailleşme tarihleri;
      28/12/2023 hotmail den gönderilen cevap gelmedi
      08/01/2024 hotmail den gönderilen cevap gelmedi
      10/01/2024 hotmail den gönderilen cevap gelmedi
      26/01/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      06/02/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      29/02/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      26/03/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      23/04/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      03/04/2024 hotmail den gönderilen engellendim cevap verilmedi daha
      13/05/2024 hotmail den gönderilen engellendim cevap verilmedi daha
      15/04/2024 gmail den gönderilen :)) buna da red geldi aslında ama 18 Nisan sabahı kendileri gmail hesabıma kabul maili atmışlar.
      bu tarihli maillerin cevabı olarak kontenjan dolu ve vakanız aktif değil ileri tarihe de kabul edemeyiz di
      Dosya Numarasi: 2024EU19XXX
      DS-260 Gonderimi: 10/05/2023
      Saglik Muayenesi: 17/06/2024
      Vize Mulakati: 25/06/2024 Viyana
      Vize Onayi: 17./06/2024 Sağlık raporunun alındığı tarih
      Pasaport Teslimi: 26/06/2024
      ABD Ilk Giris: Eylül 2024
      Not: Yeşil pasaport sahibiyim ve tercümanla gidecek arkadaşlar mutlaka öncesinde bildirmeleri gerekir.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Mehmet K.
      Mehmet K.

@fahriakc evet kardeşim yeşil pasaportlu kişiyim vaka numaram ise 194xx idi sürecim hayli yorucu ve güzel geçmişti

Mehmet K.
      Mehmet K.

Mehmet K. tarafından gönderilen son iletiler

@nazlihande herşey aslında o 21 haziran 2024 tarihinde salı günü saat 13 de konsoloslukta başlamıştı. Hande için 😊😊

Mehmet K.
      Mehmet K.

@fahriakc evet kardeşim yeşil pasaportlu kişiyim vaka numaram ise 194xx idi sürecim hayli yorucu ve güzel geçmişti

Mehmet K.
      Mehmet K.

Merhaba arkadaşalar,
      2023 Kasım ayından itibaren başlamış olduğum dosya transfer harbine bende katılanlar arasındaydım. Viyana konsolosluğu ile ilk mailleşmem 28.12.2024 tarihinde M77 kodla olmuştu, lakin bu mailime cevap gelmemişti. Durmak yoktu tabi 08.01.2024 tarihinde tekrar mail attım yine M77 den yine cevap gelmedi :(( pes etmek mi asla :)) 10.01.2024 de yine M77 den devamdı savaşa maalesef buna da cevap gelmedi :)) sonra ne oldu ise 16 gün ara vermişim büyük ihtimal diğer konsolosluklara saldırıyorum, 26.01.2024 de yine M77 den mail atmışım ve buna cevap geldi ama red cevaptı :(( durmak yok devam :)) 06.02.2024 ve 29.02.2024 de yine mail atmışım M77 den yine red gelmişti. Kısaca arkadaşlar 04-11-26.03.2024 tarihli yazdıklarıma hepsine red geldi sonra 23.04.2024 yine red sonra 03-13.05.2024 de yazdığıma ise hiç cevap gelmedi çünkü engelledim :)))) gelen red cevaplar dosyan aktif değil ve kota dolu gibiydi, ve nihayetinde Nisan da dosyam aktif oldu durmak yoktu gmail den yazmaya başladım bu sefer de bayram sonrası 15.04.2024 tarihinde yazdım tüm mailleşmelerimi klasör yapıp durumu tek tek izah edip yazdım dosyam aktif vizem var ne isterseniz mevcut dedim :)) ve ne hazin ki yine red geldi aynı gün
      Vienna Immigrant Visas
      15 Nis 2024 10:56
      Sevgili DV başvuru sahibi, E-postanız için teşekkür ederiz. DV mülakat randevuları için kapasitemiz dolmuştur ve DV davanızı daha fazla işleme almak üzere kabul edemiyoruz.)
      tamam dedim artık pes ettim viyana için daha bir şey yazmadım. Ve bu işi artık bırakmıştım ta ki 18. 04.2024 tarihi sabahına kadar, bir baktım gmail den bir bildirim (Vienna Immigrant Visas
      18 Nis Per 10:52
      Sayın Keskin Bey,
      DV davanızın Viyana'daki ABD Konsolosluğu'nda işleme alınmasını kabul edeceğiz ve KCC davanızı ofisimize aktaracaktır.
      Davanız görüşmeye hazır olduğunda, daha fazla bilgi için sizinle tekrar iletişime geçeceğiz. o anı ömrüm boyunca unutmam :))))))))))
      sonrası malum işte 25 haziran mülakat 17 haziran sağlık randevumuz oldu,

sağlıkta tek sorun şu oldu hanımın polio aşısı aslında insanlarda 3 doz olması gerekmiş biz tek do zile gittik bunda sorun yoktu ama randevu tarihi ile tek doz yapım tarihi 26 gün aşmıştı hanım erken oldu aşılarını vakti olduğu için. doktor bir doz daha vuralım dedi tek doz yapalı baya olmuş dedi yani mülakat tarihine yakın yapılması gerek aşıların. ve antikor testinde orta değer çıkan sonuçları pozitif kabul ediyorlar. Bir günde sonuçlandı akciğer filmi de dahil.
      Vize mülakatı ise saat 13.00 da içeri girdik telefonla yanımızda tercüman da vardı işimi riske atmamak için viyana Türk konsolosluğundan mail yolu ile yardım istedim onlarda bana Avukat beyi önerdi Almanca İngilizce Türkçeye tercümandı. Dosyaları teslim ettik,
      Asıl talihli benim,
      260 Ds onay formu,
      Abd de yaşayacağımız adres teyidi yapıldı,
      Diplomam Hem lise ing çevrili hem üniversite ing çevrili, ( E devletten mümkünse mezuniyet belgelerini de alın)
      Mal ve Para beyanı, hiç bakmadı
      Form A Form B,
      Evlilik cüzdanı ilk dört sayfası,
      İki Adet fotoğraf,
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği aile olsun,
      Dv program sayfası,

Eşim iç,n,
      Form A Form B,
      İki Adet fotoğraf,
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği Aile olsun
      Diplomam Hem lise ing çevrili hem üniversite ing çevrili, ( E devletten mümkünse mezuniyet belgelerini de alın).
      sonra Türk asıllı olan memur hanım geldi keskin Mehmet hoş geldiniz dedi ve güldük :)) çünkü tüm mailleri okuyor ve biliyor herkesin :)),
      dosyaları teslim ettikten sonra tercümanım ile o hanım efendi baya konuştular çünkü tanıdık çıktılar :)) sonra vezneye para ödeyin gelin dediler hemen ödedik sonra yemin ettik bize pek bir şey sormadılar sadece mesleğimizi ve orada ki planımızı sordular. Okey süper okey süper dediler ve bayrağı aldık :))) sonra o Türk asıllı dünya meleği kadın ne zaman gideceksiniz dedi bende henüz buradayım dedim tamam olsun yarın mail gelecek gel al pasaportunuzu dedi. Her mailim sonunda kalp işareti yapmıştım :)) orada elimle kalp işareti yaptım kendisi bendi sizi diyerek uğurlandık.
      Konsolosluk ile mailleşme tarihleri;
      28/12/2023 hotmail den gönderilen cevap gelmedi
      08/01/2024 hotmail den gönderilen cevap gelmedi
      10/01/2024 hotmail den gönderilen cevap gelmedi
      26/01/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      06/02/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      29/02/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      26/03/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      23/04/2024 hotmail den gönderilen cevap geldi ama red
      03/04/2024 hotmail den gönderilen engellendim cevap verilmedi daha
      13/05/2024 hotmail den gönderilen engellendim cevap verilmedi daha
      15/04/2024 gmail den gönderilen :)) buna da red geldi aslında ama 18 Nisan sabahı kendileri gmail hesabıma kabul maili atmışlar.
      bu tarihli maillerin cevabı olarak kontenjan dolu ve vakanız aktif değil ileri tarihe de kabul edemeyiz di
      Dosya Numarasi: 2024EU19XXX
      DS-260 Gonderimi: 10/05/2023
      Saglik Muayenesi: 17/06/2024
      Vize Mulakati: 25/06/2024 Viyana
      Vize Onayi: 17./06/2024 Sağlık raporunun alındığı tarih
      Pasaport Teslimi: 26/06/2024
      ABD Ilk Giris: Eylül 2024
      Not: Yeşil pasaport sahibiyim ve tercümanla gidecek arkadaşlar mutlaka öncesinde bildirmeleri gerekir.

Mehmet K.
      Mehmet K.