• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Niv
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Niv

@Niv

3
    İtibar
    44
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Niv Takip etme Takip Et

Niv tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Ozgur-tunali Merhaba, öncelikle umarım süreciniz bir an önce istediğiniz gibi sonuçlanır.

Ben sizden istenenin bir kısmını pek anlayamadım da. Ben de kendim için görüşmeye gideceğim, eşim ve onun babası sponsorum. Ancak, eşimin tax belgelerinde benim de adım yazıyor (evliyiz diye öyle yapmıştı, ssn numaram var ancak amerikada değildim ve orda çalışmadım uzun bir süredir) bu durumda benim görüşmemde benden de istenir mi bu belge?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      N
      Niv
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba, biz görüşme ve vize sürecimizi tamamladık. Onunla ilgili deneyimlerimi de yakın zamanda paylaşacağım.

Şu an pasaportum/vizem elimde ve yakın zamanda Amerika'ya giriş yapıyoruz. Giriş yaparken yanımda neler götürmeliyim? Havaalanında hangi belgeler isteniyor hangi sorular soruluyor bilen var mı?

N
      Niv

Merhaba, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Amerika'ya giriş yaparken yanımda neler götürmeliyim? Havaalanında hangi belgeler isteniyor hangi sorular soruluyor bilen var mı? @Niv

N
      Niv

Niv tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Niv, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Annem Babam ın yakında randevusu var. Annemi yeni sisteme kaydettim ama sadece bir kişi kayıtlı gibi görünüyor. Babam ile ilgili hiç bir şey göremiyorum. Onu aynı gruba nasıl kaydedebilirim?

Önceden alınmış grup randevularını yeni sisteme kaydedip yine grup olmalarını sağlamayı yapabilen var mı? randevuya çok az zamanları kaldı da, yardım edebilecek varsa çok sevinirim

Gündem içinde yayımlandı
      N
      Niv
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Annem Babam ın yakında randevusu var. Annemi yeni sisteme kaydettim ama sadece bir kişi kayıtlı gibi görünüyor. Babam ile ilgili hiç bir şey göremiyorum. Onu aynı gruba nasıl kaydedebilirim?

Gündem içinde yayımlandı
      N
      Niv

Merhaba, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Amerika'ya giriş yaparken yanımda neler götürmeliyim? Havaalanında hangi belgeler isteniyor hangi sorular soruluyor bilen var mı? @Niv

N
      Niv

Merhaba, biz görüşme ve vize sürecimizi tamamladık. Onunla ilgili deneyimlerimi de yakın zamanda paylaşacağım.

Şu an pasaportum/vizem elimde ve yakın zamanda Amerika'ya giriş yapıyoruz. Giriş yaparken yanımda neler götürmeliyim? Havaalanında hangi belgeler isteniyor hangi sorular soruluyor bilen var mı?

N
      Niv

Merhaba, biz CEAC'ye tüm belgelerimiz yükledik ve onaylandılar. Yüklediğimiz tax belgeleri; 1040 ve W2 idi. (Tax Return Transcript değildi.)

Randevu ile ilgili gelen mailde ise yanımızda getirmemiz gereken belgeler yazılmış ve bu belgelerin randevudan önce https://ceac.state.gov/ adresine yüklenmeleri gerektiği belirtilmiş.

Şu an benim sponsorumun 1040 ve W2 sisteme yüklü ve onaylı olmasına rağmen, randevudan önce Tax Return Transcript'i de sisteme yüklememiz gerekir mi?

Ya da yüklersek, tekrar onay sürecini bekleme gibi bir durum söz konusu olur mu? Yoksa bunları görüşme sırasında sistemden mi kontrol edecekler?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yanlışlık yapıp süreci uzatmak istemiyorum.

N
      Niv

@Ozgur-tunali Merhaba, öncelikle umarım süreciniz bir an önce istediğiniz gibi sonuçlanır.

Ben sizden istenenin bir kısmını pek anlayamadım da. Ben de kendim için görüşmeye gideceğim, eşim ve onun babası sponsorum. Ancak, eşimin tax belgelerinde benim de adım yazıyor (evliyiz diye öyle yapmıştı, ssn numaram var ancak amerikada değildim ve orda çalışmadım uzun bir süredir) bu durumda benim görüşmemde benden de istenir mi bu belge?

N
      Niv

Merhaba, Vize görüşmesinde sponsordan hangi yıllar ile ilgili tax belgeleri isteniyor biliyor musunuz? Sadece 2022 mi?

N
      Niv

@naja Çok teşekkürler.

Islak imzalı belgeler ile ilgili başka bir deneyimi olan var mıydı?

"Merhaba, görüşme için istenen belgelerden biri de I-864 Affidavit of Support diye biliyorum. Bu begle zaten sisteme yüklenmişti ama mülakat sırasında da Islak Imzalı halinin verilmesi mi gerekiyor? Bilen varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim."

N
      Niv

Merhaba, görüşme için istenen belgelerden biri de I-864 Affidavit of Support diye biliyorum. Bu begle zaten sisteme yüklenmişti ama mülakat sırasında da Islak Imzalı halinin verilmesi mi gerekiyor? Bilen varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

N
      Niv

DS-260 numarası nerde yazıyor biliyor musunuz?
      AA ile başlayan "Confirmation No" mu yazmalıyız?

N
      Niv