• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. agartahaa.
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

agartahaa.

@agartahaa.

2
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

agartahaa. Takip etme Takip Et

agartahaa. tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

@agartahaa @crazycells hocam çok afedersiniz benim soruma bakabilirmisiniz çok önemli çünkü aynı durumda 50 ye yakın kişi var ve kimse bişey bilmiyor.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      A
      agartahaa.

öncelikle herkese merhabalar ben mayısın başında vizeden onay aldım summer work and travel için normalde wat öğrencilerine iki yıl kuralı ve waiver uygulanmaz ama benim gibi birsürü kişinin vizesinde iki yıl kuralı uygulanır yazıyor ama ds-19 formlarımızda iki yıl kuralı UYGULANMAZ yazıyor bu ileride sorun yaratırmı veya nerde bu durumu düzeltebilirim yeşillendirirseniz çok sevinirim çünkü kimse bunun hakkında birşey bilmiyor.

A
      agartahaa.

agartahaa. tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ( J ) Değişim Programı Vizeleri

@agartahaa şu an amerikada swt programındayım ve ekimde sona erecek sona erdikten sonra kanadada bu olayları halledip gitmek istiyorum sizce yapabilirmiyim abi yeşillendirirsen çok memnun olurum.

A
      agartahaa.
    • RE: ( J ) Değişim Programı Vizeleri

Arkadaşlar şimdi karmaşık bir olay anlatacağım yorum yapmanızı istiyorum ben yapabileceğime inanıyorum ilerleyen süreçte kanada vizesi alacak gibiyim sadece parmak izi kaldı ve olay şöyle seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğrencisiyim bu sene mezun olacağım sabırsam olmasamda farketmez. Çalıştığım yerin otelleri var ve uzun dönem J1 stajı kabul ediyorlar ben bu kontratları burdayken ayarlasam ve kanadadan vize alıp tekrardan amerikaya j1 için gelsem sizce çok absürt olurmu daha önce buna benzer şeyler deneyen varmı aranızda bana çok mantıklı geldi o kadar yolu tekrardan gitmeyip kanadadan vize alabilmek sizlerin düşünceleri nelerdir acaba

A
      agartahaa.

@agartahaa @crazycells hocam çok afedersiniz benim soruma bakabilirmisiniz çok önemli çünkü aynı durumda 50 ye yakın kişi var ve kimse bişey bilmiyor.

A
      agartahaa.

öncelikle herkese merhabalar ben mayısın başında vizeden onay aldım summer work and travel için normalde wat öğrencilerine iki yıl kuralı ve waiver uygulanmaz ama benim gibi birsürü kişinin vizesinde iki yıl kuralı uygulanır yazıyor ama ds-19 formlarımızda iki yıl kuralı UYGULANMAZ yazıyor bu ileride sorun yaratırmı veya nerde bu durumu düzeltebilirim yeşillendirirseniz çok sevinirim çünkü kimse bunun hakkında birşey bilmiyor.

A
      agartahaa.