Öncelikle tekrardan selamlar 
Okuduklarımdan doğru mu anladım emin değilim bunu öğrenmek için yazıyorum. Benim CN 13000 lerde, eğer ki mülakata çağırılmazsam vs. dosyamı başka bir ülkenin kosolosluğuna aldırıp şansımı arttırabiliyorum, doğru mudur?
royakl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, bir sorum daha olacak

E-devlet de ikametgahım da eski adresim kayıtlı, taşındım ve vaktim olmadığı için yeni adresime taşıyamadım, (e-devlette de hata verdi)
DS260 formunu doldururken adres olarak şu anki adresimi yazdım, önceki adres olarak da eski yani (edevlette görünen ikamet adresimi) yazdım. Bu bir problem yaratır mı? -
Kusura bakmayın belkide çoğu kişi yazmıştır fakat atlamış olabilirim. Case numberım 13000 lerde, geçen senenin excel tablosuna baktığımda Türkiye'den 6000 case n. lara kadar mülakata çağırıldığını görüyorum. DS260 formunu 07/05 de gönderdim. Geçen senenin istatisliğine bakacak olursam şansım görünmüyor, bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir

-
Öncelikle merhabalar, DV2024 çekilişinde çıkanlardan birisiyim. Bir sorum olacaktı.
2 yıllık ön lisans (meslek yüksekokulu) mezunuyum, DS260 formunu doldururken bu pdf den yardım aldım ve seçeneklerde "Vocational School" sekmesini işaretledim fakat diploma notumu yazmadım problem olur mu?Degree, diploma or certificate received kısmına da : DIPLOMA yazdım, bu bir sorun teşkil eder mi?