Merhaba ben erkek arkadaşımla birkaç ay içinde nikah yapıcam ve amerikaya birlikte gitmek istiyoruz söz nişan düğün olmayacak aile arasında küçük bir tören olacak sadece bu bir sorun teşkil eder mi bilginiz var mı birlikte yaşanılan eve kadar araştırılıyor diye bir şey duydum doğru mudur?
yagmursafak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Can-3 geçen yılın exel tablosuna baktığımda 23 binlerde dosya numaralarına ağustos ayında mülakat tarihi verilmiş benim de şansım var diye düşünüyorum doğru mudur
yagmursafak tarafından gönderilen son iletiler
-
@Can-3 meraba teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Diğer ülkelerin konsolosluklarına ingilizce mail atmak gerekiyor anladığım kadarıyla ve eğer kabul edilirsem mülakat da ingilizce olacaktır ve bunun için yeterli ingilizcem yok en azından şu an için
-
@Can-3 geçen yılın exel tablosuna baktığımda 23 binlerde dosya numaralarına ağustos ayında mülakat tarihi verilmiş benim de şansım var diye düşünüyorum doğru mudur
-
@Can-3 başka bi ülkenin konsolosluğuna gitme imkanım olacağını sanmıyorum süreç hakkında birebir danışmanlık verecek önerebileceğiniz bir yer ya da kişiler var mı
-
@Umut-Şele meraba bana mail gelmedi normal mi daha sonra gelir mi acaba
-
@achillesoag teşekkür ederim okuyacağım
-
Merhaba ben erkek arkadaşımla birkaç ay içinde nikah yapıcam ve amerikaya birlikte gitmek istiyoruz söz nişan düğün olmayacak aile arasında küçük bir tören olacak sadece bu bir sorun teşkil eder mi bilginiz var mı birlikte yaşanılan eve kadar araştırılıyor diye bir şey duydum doğru mudur?
-
Meraba ben green card çekilişini kazandım ds260 formunu doldurup konsolosluğa gönderdim ama süreç nasıl işliyor bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz