@erenotti Merhaba evet dün my uscis ye approved gördük çok şükür.Oldukca kısa sürdü.Biz Florida Boca Raton da oturuyoruz dosya Palm Beach County de bakıldı ,sanırım Royal Palm Beach Field office. Bekleyen herkesin bu mutlu sona ulaşmasını dilerim.
Güvenç tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@Hasan-Bilgin-1 Merhaba çok teşekkürler güzel dilekleriniz için darısı herkesin başına.Siz dosyayı gönderdikten sonra adresinize göre field office e ataniyor dosyanız bu süreçte dahilimiz mümkün olmuyor kararı field office veriyor bildiğim kadarı ile.Bu bağlamda bulunduğunuz bölge önemli oluyor sanırım Florida iş yoğunluğu bakımından daha sakin işler daha hızlı yürüdü. Hatta birkaç saat önce card was mailed to me upload ini gördük sistemde sanırım yarın yada öbür gün card da elimize ulaşacak.Bekleyen uğraşan ümit eden herkesin sorunsuzca hayaline ulaşmasını diliyorum
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Öncelikle emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Herkesin bilgiye muhtaç olduğu bu süreçte bu forumun varlığı ve buradaki bilgi paylaşımı paha biçilemez bir değer.2024 talihlisiyim ve forum sayesinde şimdiden yol haritası çizmek ve bu şansı heba etmemek adına epey yol katettim.17 K larda olan bir cn ile şimdiden dosya taşıma yada AOS seçenekleri üzerine araştırmalar yapıyorum.Yeşil pasaport sahibiyim ve amerikan b2 vizem var.Dosya taşıma seçeneği için süreç başladıktan hemen sonra mail atmaya başlamak mı mantıklı current olmayı beklemek mi gerekli.şimdiden bu zorlu süreçte herkese kolaylıklar diliyorum.
-
@Hasan-Bilgin-1 bununla ilgili bir bilgi vermiyorlar sistem kendi içinde çalışıyor bildiğim kadarı ile ilk notice den sonrasını biometric ve değerlendirme kısmını field office ler yapıyor sizin de bugünlerde bir action olacağını düşünüyorum bu süreç tamamen sabır sınavı
-
@Sini-sini Bu insanı deli eden bekleme sürecinde o kadar normal ki hocam.Sabirla ve metanetle herkesin guzel sona ulaşmasını dilerim.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@lutfitunca Çok teşekkürler.sizi de tebrik ederim deyim yerindeyse son vagonda almışsınız mülakatınızı.Hayırlı olmasını diliyorum.Sizlerin çektiği stres sanırım herkese ders oldu dediğiniz gibi süreci iyi koklayıp aksiyon almak en doğru yol olacak.Mülakatınızda başarılar diliyorum.
-
@Hasan-Bilgin-1 Sizin adresiniz hangi bölge imzanızdan gördüğüm kadarı ile dosyayı benden bir hafta önce yollamissiniz bu günlerde onay yada interview randevusu alırsınız diye dusunuyorum
-
@lumos cevabınıza teşekkürler aos taki en buyuk problem amerika da kalma süresi eşim çocuklarla birlikte florida da yaşıyor zaten ama türkiyedeki işlerimi ayarlamadan o kadar süre uzak kalmak efektif olmayacak.Ankaranın bu yılki performansı hepimizin yolunu çizecek anlaşılan.Kolaylıklar diliyorum herkese.
-
@Sini-sini Selamlar bu dönemde upload lari geç yaptılar sizin işlemleriniz zaten sürüyor dolayısı ile parmakizini verdiğiniz tarihi baz almaniz gerektiğini düşünüyorum. Biz de 05/14 te verdiğimiz halde parmak izini 05/31 de upload oldu 06/12 de de approved
-
Herkese selamlar 30 Kasim itibari ile aos yapmak icin amerika ya giris yaptim.Esim haziranda girip burada kaldigi icin i94 oturumu bitmeden f1 icin basvurusunu yapti okuldan benim icin de f2 basvurusu yapalim mi diye soruyorlar statu degisikligi icin nasil bir yol izlememi onerirsiniz simdiden tesekkurler
Güvenç tarafından gönderilen son iletiler
-
@Sini-sini Bu insanı deli eden bekleme sürecinde o kadar normal ki hocam.Sabirla ve metanetle herkesin guzel sona ulaşmasını dilerim.
-
@Sini-sini Selamlar bu dönemde upload lari geç yaptılar sizin işlemleriniz zaten sürüyor dolayısı ile parmakizini verdiğiniz tarihi baz almaniz gerektiğini düşünüyorum. Biz de 05/14 te verdiğimiz halde parmak izini 05/31 de upload oldu 06/12 de de approved
-
@Hasan-Bilgin-1 bununla ilgili bir bilgi vermiyorlar sistem kendi içinde çalışıyor bildiğim kadarı ile ilk notice den sonrasını biometric ve değerlendirme kısmını field office ler yapıyor sizin de bugünlerde bir action olacağını düşünüyorum bu süreç tamamen sabır sınavı
-
@Hasan-Bilgin-1 Sizin adresiniz hangi bölge imzanızdan gördüğüm kadarı ile dosyayı benden bir hafta önce yollamissiniz bu günlerde onay yada interview randevusu alırsınız diye dusunuyorum
-
@Hasan-Bilgin-1 Merhaba çok teşekkürler güzel dilekleriniz için darısı herkesin başına.Siz dosyayı gönderdikten sonra adresinize göre field office e ataniyor dosyanız bu süreçte dahilimiz mümkün olmuyor kararı field office veriyor bildiğim kadarı ile.Bu bağlamda bulunduğunuz bölge önemli oluyor sanırım Florida iş yoğunluğu bakımından daha sakin işler daha hızlı yürüdü. Hatta birkaç saat önce card was mailed to me upload ini gördük sistemde sanırım yarın yada öbür gün card da elimize ulaşacak.Bekleyen uğraşan ümit eden herkesin sorunsuzca hayaline ulaşmasını diliyorum
-
@erenotti Merhaba evet dün my uscis ye approved gördük çok şükür.Oldukca kısa sürdü.Biz Florida Boca Raton da oturuyoruz dosya Palm Beach County de bakıldı ,sanırım Royal Palm Beach Field office. Bekleyen herkesin bu mutlu sona ulaşmasını dilerim.
-
@derzula Eylül ayinda gelip dosyanızı gonderemezsiniz bile .30 Eylül de tüm haklar bitiyor unutmayın bir şansınız olsun istiyorsanız bu günlerde Amerika da olup hizlica başlamanızı öneririm
-
Yeni cut off herkese hayırlı olsun.
-
Herkese selamlar yeni bültenin herkese hayırlı olmasını diliyorum.Cn im 169** sanırım önümüzdeki ay current olacak aos için numara current olduğu an dosyayı verebilirmiyim?cut off numaraların dahil olduğu gurup o an current oluyor mu yoksa bu ay mart için yazıyor o tarih mi beklenmeli.Teşekkürler ve sevgiler