Merhaba,
Re-entry permit almışken eşim f2a'ya başvurabilir mi? Re-entry 2 yıllık süreci donduruyor bu sayede f2a'nın 2 yıllık bekleme süresini aşabilir miyiz?
Merhaba,
Re-entry permit almışken eşim f2a'ya başvurabilir mi? Re-entry 2 yıllık süreci donduruyor bu sayede f2a'nın 2 yıllık bekleme süresini aşabilir miyiz?
Eski mesajlarda Amerikaya gittikten sonra istenten bazı belgeler için konsolosluğa uğraması gereken biri vardı. Oradaki makamlar e-devlet çıktılarını kabul etmedikleri için imzalı belge almıştı konsolosluktan. Şuan tekrar bakınca o mesajı bulamadım. Herhangi bir aksilik durumunda hangi belgeler istenebilir? Giriş yapmadan önce buradan alalım
Merhaba. Kısa bir süre sonra Amerikaya ilk girişimi yapacağım. Girişte ds-260 formunda belirttiğim adresi değiştireceğim. USCIS fee giriş yapmadan önce mi ödemem daha sağlıklı olur yoksa giriş yaptıktan sonra mı? Chatgpt giriş yaptıktan sonra ödeme yapmanın adres hatalarını önleyebileceğini söylüyor.
Merhabalar. Biraz son dakika olacak ama DV2024 talihlisi olarak vizemi eylülde aldım şubata kadar süresi var. Ocakta Amerikaya gideceğim. 2024 talihlisi olarak 2025 te giriş yapmak (takvim yılı değişimi) bir sorun teşkil eder mi?
Merhabalar. Biraz son dakika olacak ama DV2024 talihlisi olarak vizemi eylülde aldım şubata kadar süresi var. Ocakta Amerikaya gideceğim. 2024 talihlisi olarak 2025 te giriş yapmak (takvim yılı değişimi) bir sorun teşkil eder mi?
DV2024 konusunu artık kullanan olmadığından bu konuya yazıyorum.
@ATS16 Teşekkür ederim cevabınız için
Merhaba. Bugün Ankara'da mülakatım vardı. Ds260 formunda US number kısmını boş bırakmıştım optional oldugu için. Onu mail ile kendilerine göndermemi istediler. Fakat bir mail adresi vermediler. Hangi mail adresi üzerinden iletebilirim?
Sağlık raporu alırken daha önce ameliyat geçirmiş kişilerden ne gibi belgeler bekliyorlar? Elimde epikriz raporu var sadece, bu yeterli olur mu?
Merhabalar. İstenen evraklar listesinde askerlik belgesi orjinali ve diploma(üniversite) orjinali yazmış. Bunları e-devletten yazdırsak yeterli olur mu?
Merhabalar. Ds260 doldururken yanlış yaptığım veya doldurduktan sonra değişen bilgiler var.
Son 5 yılda gidilen ülkeleri yanlış girmişim. Bundan 7 yıl önce gittiğim 2 ülkeyi de yanlışlıkla eklemişim bunun için mail atmam gerekir mi? Formu doldurduktan sonra gittiğim 2 ülke var bunları eklemem gerekir mi?
U.S. Address kısmını NOT AVAILABLE yazmıştım bunu nasıl değiştirebilirim?
Formu doldurduktan sonra askerlik yaptım. Bunu değiştirmem gerekir mi?
Konuştuğum bir green card danışmanı bunlar için konsolosluğa mail atmama gerek olmadığını, mülakat sırasında söyleyebileceğimi söyledi fakat emin değilim.
Dün "Required Entry Status Check for DV Submission" başlığı ile [email protected] dan bir mail aldım. Fakat 2. bir mail gelmedi. Nedeni nedir?
Daha önce cevaplanmış olabilir bunlar fakat bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Merhaba. Dosya numaram düşük olmasına rağmen hala mülakat tarihi gelmedi bana. Bunun nedeni nedir acaba, burada 10xxx üzeri dosya numarası olanlara gelmiş gibi görüyorum? Önceki birkaç sayfaya baktım ama hep yurtdışı muhabbeti dönüyor gerekli bilgileri toplayamadım. Teşekkürler