@Berkan-Duru verdiğiniz cevaplar ve kıymetli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Peki hiç spouse vize başvurusu yapmayıp direkt turist vizesi başvursam ( daha erken vize çıkacağını düşünerek) oraya gittikten sonra green card sürecini başlatsam nasıl olur sizce ?
aykutsahin_07
@aykutsahin_07
aykutsahin_07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
aykutsahin_07 tarafından gönderilen son iletiler
-
@waterman üstadım tekrar teşekkürler kıymetli vaktinizi ayırdığınız için ama zaten biz evliyiz( Türkiye'de) tekrar evlenmeye gerek var mı ?
-
@Berkan-Duru verdiğiniz cevaplar ve kıymetli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Peki hiç spouse vize başvurusu yapmayıp direkt turist vizesi başvursam ( daha erken vize çıkacağını düşünerek) oraya gittikten sonra green card sürecini başlatsam nasıl olur sizce ?
-
Herkese Merhaba cevap veren saygıdeğer üstadlara şimdiden teşekkürler,
Ocak ayında Amerikan vatandaşı eşimle Türkiyede dünya evine girdik,
özel gelişen şartlardan dolayı ABDye yerleşme kararı aldık,
Daha öncesinde hiç ABD turist vizemin olmamasını da göze alarak, Green Card başvurusu yapmak istiyorum ancak bu süreci en kısa şekilde ABD ye giderek nasıl gerçekleştirebilirim?
Turist vizesiyle gidip (Turist vizesi verip vermeyeceklerini de bilmiyorum) orada Green Card Başvuru aşamalarını tamamlamak mı mantıklı yoksa direkt olarak k3 vizesi mi?