@Turco merhaba bende Atlanta dayım 1 ay oldu sizinki geldi mi ? Ne kadar sürdü gelmesi ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
ismail sadi kabakçı
@ismail sadi kabakçı
ismail sadi kabakçı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card teslim suresiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Green Card teslim suresiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@cansss
Merhaba size online access code vs geldimi yada sonradan dosyanizi uscis hesabindan takip edebildiniz mi? Ben 1 Mayıs’ta girdin 21 gün oldu hala gelmedi ve takip edemiyo Rum ? -
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar sali (23 ocak 2024) gunu green card mulakatim var askerlik tecilim bitti sorun olur mu?
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan belgede kuvvetle muhtemel yoklama kacagi yazacak bu sorun tesgil etmez mi ?
-
merhaba 2024 talihlisiyim ve suan australyada ogrenci olarak 1 yildir yasiyorum mulakata buradan katilabilirmiyim ve saglik muayenesi burdan da yapiliyormu ayrica muhtemelen mulakat tarihinde askerlik tecilim bitmis olucak ve kacak gozukecegim sorun olur mu?